Buzz

Η Σάρον Στόουν κι η Σοφία Βεργκάρα σε girl on girl action

στα 10

Οι πρώτες (κλεφτές, όχι επίσημες) φωτογραφίες από το «Fading Gigolo» του Τζον Τορτούρο είναι τόσο καυτές που μοιάζουν με ανέκδοτο!

Η Σάρον Στόουν κι η Σοφία Βεργκάρα σε girl on girl action

Στη νέα ταινία του Τζον Τορτούρο, «Fading Gigolo», ο ίδιος κι ο Γούντι Αλεν υποδύονται τους επαγγελματίες ζιγκολό στη… δύση της καριέρας τους. Η ιστορία θέλει τους δυο άντρες, πολεμώντας την ανεργία, ν’ ανοίγουν μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες συνοδών (των ίδιων, φυσικά!), και προκαλεί την οργή της χασιδικής τους κοινότητας! Τα ονόματα των δυο ηρώων είναι Βέρτζιλ και Μπόνγκο, απλώς για να… μην μπορεί κανείς να τους πάρει στα σοβαρά.

Και μια και ο Τορτούρο και ο Αλεν μπορούν, στη ζωή, να κάνουν ό,τι ακριβώς θέλουν, διαλέγουν για πελάτισσές τους στην ταινία δυο γυναίκες κάθε άλλο παρά συνηθισμένες! Η Σάρον Στόουν υποδύεται τη δερματολόγο του ήρωα του Γούντι Αλεν, που αγοράζει τις υπηρεσίες του Τορτούρο, ενώ η Σοφία Βεργκάρα είναι μια πλούσια πελάτης, απογοητευμένη από το γάμο της, που θέλει να κανονίσει ένα τρίο με τον Τορτούρο και τη Στόουν.

Το καστ συμπληρώνουν ο Λιβ Σράιμπερ και η Βανέσα Παραντί – η ταινία βρίσκεται τώρα στα γυρίσματα, με σκοπό να είναι έτοιμη μέσα στο 2013.

Το συνεργείο και οι δύο βασικές πρωταγωνίστριες βρέθηκαν χθες στο κέντρο της Νέας Υόρκης για γύρισμα και φωτογραφήθηκαν από περαστικούς. Τα ενσταντανέ αποκαλύπτουν (κυριολεκτικά) το μπούστο της Βεργκάρα και τα πόδια της Στόουν με γαργαλιστική πληθωρικότητα και... εγγύτητα!

Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery και διαβάστε περισσότερα για το «Fading Gigolo» εδώ.