Buzz

Η «Lara Croft» επιστρέφει! Ποια θα πάρει τη θέση της Αντζελίνα;

στα 10

Φαίνεται πώς το Χόλιγουντ δεν τελείωσε με την Lara Croft - την ηρωίδα που έκανε διάσημη η Αντζελίνα Τζολί, αλλά προϋπήρχε σε ακόμα διασημότερα video games. Ποια σύγχρονη σταρ όμως θα μπορούσε να φορέσει με την ίδια άνεση τα καυτά σορτσάκια και τα πολυβόλα της;

Η «Lara Croft» επιστρέφει! Ποια θα πάρει τη θέση της Αντζελίνα;

Η MGM ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε προπαραγωή μίας νέας σειράς action ταινιών βασισμένη στα Lara Croft «Tomb Raider» video games. Ο πρόεδρος του στούντιο, Γκάρι Μπάρμπερ, διευκρίνησε ότι η MGM έχει σκοπό να συνεργαστεί με την εταρία παραγωγής GK Films, η οποία απέκτησε τα δικαιώματα της Lara Croft τα τελευταία χρόνια.

Το παιχνίδι που λανσαρίστηκε το 1996 είχε αρχικά πρωταγωνιστή... άντρα. Ο κεντρικός ήρωας άλλαξε σε γυναίκα, η οποία όμως δεν χαριζόταν σε τίποτα στον προκάτοχό της. Η αλλαγή βρήκε σύμφωνο το target κοινό των video games (προεφηβικά αγοράκια) και η Lara Croft πούλησε 35 εκατομμύρια παγκοσμίως. Πριν από λίγες μέρες, στις 5 Μαρτίου, η Lara Croft επανήλθε και στα video games με νέα φιγούρα, νέα προσωπικότητα (οι New York Times έγραψαν για «ευαίσθητη πλευρά της ηρωίδας») και νέες περιπέτειες.

Αυτό το επαναλανσάρισμα του παιχνιδιού πρέπει να έβαλε σε σκέψεις και τους παραγωγούς των κινηματογραφικών στούντιο, οι οποίο βιάζονται και παρήγγειλαν άμεση προετοιμασία των επόμενων ταινιών. Η εντολή της MGM είναι να κινηθούν γρήγορα και άμεσα για σενάριο, σκηνοθέτη και, φυσικά, κάστινγκ.

Αυτό όμως αποτελεί μία πρόκληση, καθώς η θρυλική πλέον φιγούρα της Αντζελίνα Τζολί, η οποία ανέστησε την ηρωίδα σε δύο ταινίες το 2001 και 2003 αντίστοιχα, έφερε πίσω στα box office κέρδη 432 εκατομμυρίων δολαρίων. Οχι εύκολο ρεκόρ για να ακολουθήσει κανείς.

Εσείς ποια πιστεύετε ότι θα μπορούσε να γλιστρήσει στη στολή και τον τσαμπουκά της Αντζελίνα από τις σύγχρονες, νεότερες σταρ;