Industry

Η «εκδίκηση» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου

στα 10

Αναλαμβάνοντας ένα σχέδιο που μοιάζει ήδη καταραμένο, ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου επιστρέφει στο 1820 για τη διασκευή του «The Revenant» του Μάικλ Πούνκι.

Η «εκδίκηση» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου

Οχι μία, αλλά δύο ήταν οι αποτυχημένες προσπάθειες της Warner για την κινηματογραφική μεταφορά του «The Revenant».

Αρχικά στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρισκόταν ο Παρκ Τσαν Γουκ με πρωταγωνιστή τον Σάμιουελ Τζάκσον, στο ρόλο ενός συνοριοφύλακα το 1820, ο οποίος θα διασχίσει 3000 μίλια μέσα στην αμερικανική ενδοχώρα αναζητώντας τη συμμορία που τον λήστεψε αφήνοντας τον ημιθανή στο έλεος των αρκούδων.

Στη συνέχεια, το πρότζεκτ ανέλαβε ο Τζον Χίλκοουτ («The Road») με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ. Και ενώ ο τελευταίος δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ότι αποχώρησε από το πρότζεκτ, ένας νέος σκηνοθέτης έρχεται να δώσει την τελική απάντηση στις προσευχές της Warner.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, στην πρώτη ταινία «ανάθεσης» που αναλαμβάνει στην καριέρα του. Γεγονός που δεν το λες και άσχημο, αφού μετά την αστοχία του «Biutiful» μοιάζει ευτυχές πως το σενάριο του «Τhe Revenant» είναι ήδη ετοιμο και σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε και τους πρωταγωνιστές.