Buzz

Η Αντζελίνα Τζολί είναι ένα όπλο γεμάτο σφαίρες!

στα 10

Μπορεί ο Τιμ Μπάρτον να αποχώρησε από τη σκηνοθεσία του «Maleficent», της μελλοντικής διασκευής της «Ωραίας Κοιμωμένης» για την Disney, αυτό όμως δεν αποκαρδίωσε την Αντζελίνα Τζολί, η οποία εξακολουθεί να θέλει να πρωταγωνιστήσει στην ταινία και αναζητά σκηνοθέτη.

Η Αντζελίνα Τζολί είναι ένα όπλο γεμάτο σφαίρες!

Πρόθυμος μοιάζει να είναι ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, ο οποίος, μετά το «The Fighter», έχει στα σκαριά ήδη το «The Silver Linings Playbook», την ιστορία ενός δάσκαλου που, αφότου περνά τέσσερα χρόνια στο ψυχιατρείο, επιστρέφει στο πατρικό του, εγκαθίσταται με τη μητέρα του και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του. Στον κεντρικό ρόλο θα είναι, και πάλι, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, ενώ για το γυναικείο ρόλο, ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ θα ήθελε… ναι, την Αντζελίνα Τζολί!

Σε πρόσφατη δήλωσή του, ο σκηνοθέτη είπε: «Η Αντζελίνα θα ήταν υπέροχη. Νομίζω ότι η Αντζελίνα θα ήθελε πολύ να παίξει, αλλά δεν ξέρω αν πράγματι θα μπορέσει, λόγω του γεμάτου προγράμματός της. Αλλά τη θαυμάζω πολύ και μου άρεσε τρομερά που συζητήσαμε για διάφορα πρότζεκτ. Τη βλέπω σαν ένα όπλο γεμάτο σφαίρες, έτοιμο να πυροβολήσει.» Ετσι, άλλωστε, βλέπει την Αντζελίνα και ολόκληρος ο πλανήτης…

Εν τω μεταξύ, η Αντζελίνα προσπαθεί να καπαρώσει και τον Ντέιβιντ Φίντσερ για να σκηνοθετήσει την «Κλεοπάτρα» της. Κι έχει να στήσει και το σίκουελ του «Salt», που επίσης δεν έχει σκηνοθέτη. Είναι προφανές ότι χρειάζεται γραμματέα.