Buzz

Ερχεται το «Margaret», με έξι χρόνια καθυστέρηση!

στα 10

Η πρώτη ταινία του Κένεθ Λόνεργκαν μετά το γλυκύτατο «You Can Count on Me» είναι έτοιμο για τον Σεπτέμβριο.

Ερχεται το «Margaret», με έξι χρόνια καθυστέρηση!

Πήρε ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Κένεθ Λόνεργκαν, το «Margaret», για τις 30 Σεπτεμβρίου. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Κατ’ αρχήν, γιατί ο Κένεθ Λόνεργκαν είναι ο σκηνοθέτης του «You Can Count on Me», επίσης σεναριογράφος του «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» και του «Ανάλυσέ το» κι έχει να κάνει δική του ταινία 11 χρόνια. Και, κατά δεύτερον, γιατί αυτή η ίδια η ταινία, το «Margaret», ξεκίνησε να γυρίζεται το 2005, πριν έξι χρόνια, μάλιστα με παραγωγούς τον Σκοτ Ρούντιν, τον Γκάρι Γκίλμπερτ και… τον Σίντνεϊ Πόλακ που πέθανε το 2008! Η αιτία, κατά τα λεγόμενα, είναι ότι ο Λόνεργκαν χρειάστηκε πολύ χρόνο για το μοντάζ και το post production!Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ανα Πάκουιν, Μάθιου Μπρόντερικ, Ζαν Ρενό, Μαρκ Ράφαλο και Ματ Ντέιμον.

Η ιστορία στρέφεται γύρω από μια κοπέλα, που γίνεται μάρτυρας ενός τροχαίου δυστυχήματος και μέρος της κατοπινής έρευνας για το αν το συμβάν ήταν τυχαίο ή έκρυβς πρόθεση.

Ενώ ούτως ή άλλως θ’ ανυπομονούσαμε για να δούμε το «Margaret», όταν ήταν φρέσκο, τώρα το ενδιαφέρον θα είναι διπλάσιο, μια και η ταινία αποτελεί, πια… ιστορικό μνημείο!