Industry

Ερχεται ο Κότζακ να μας σώσει

στα 10

Η αγαπημένη σειρά των γονιών μας που έκανε διάσημο τον Τέλι Σαβάλας γίνεται ταινία!

Ερχεται ο Κότζακ να μας σώσει

Αν έχετε γεννηθεί μετά το 1980… τον έχετε ακούσει από τους γονείς σας. Ο «Kojak» ήταν η τηλεοπτική σειρά που κράτησε από το 1973 ως το 1978 – κι αρκετά αργότερα στην ελληνική τηλεόραση – κάνοντας τον ελληνικής καταγωγής (Αριστο)Τέλη Σαβάλα δημοφιλή σε κάθε σπίτι όλου του κόσμου.

Στη σειρά, ο Κότζακ – ελληνοαμερικάνος όπως και ο ηθοποιός που τον ενσάρκωνε – ήταν αστυνομικός στις γειτονιές του νότιου Μανχάταν, ένας σκληροτράχηλος μπάτσος με κυνικό χιούμορ, χρυσή καρδιά και μια ιδιαίτερη αγάπη για τα γλειφιτζούρια!

Ο «Kojak» επανήλθε στην τηλεόραση το 2005, με τον Βινγκ Ρέιμς στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά κράτησε μόνο μια σεζόν, μια και δεν έκανε ποτέ επιτυχημένα νούμερα.

Τώρα η σειρά ετοιμάζεται για ένα μεγαλεπήβολο κινηματογραφικό ριμέικ, σε παραγωγή της Universal και με σεναριογράφους τον Νιλ Πέρβις και τον Ρόμπερτ Γουέιντ, το δημιουργικό δίδυμο που έδωσε νέα πνοή στον Τζέιμς Μποντ, υπογράφοντας το σενάριο του «Skyfall».

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θ’ αναλάβει, αυτή τη φορά, ο Βιν Ντίζελ, με χαρακτηριστικές ομοιότητες με τον Σαβάλα, το μυώδες σώμα, το απρόσμενο χαλαρό χιούμορ και φυσικά… το κεφάλι γλόμπο!

Ο Ντίζελ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «The Fast and the Furious 6» και η ταινία ξεκινά ολοταχώς προετοιμασία. Who loves ya, baby? Εμείς, εμείς!