Buzz

Είστε έτοιμοι για το sequel του «Fight Club»;

στα 10

O Τσακ Πάλανικ είναι. 17 χρόνια μετά το «Fight Club» βιβλίο του, επιστρέφει για τη συνέχεια που θα έχει τη μορφή graphic novel. Και ίσως υπάρξουν και περισσότερα από ένα...

Είστε έτοιμοι για το sequel του «Fight Club»;

Το «Fight Club» μυθιστόρημα του το 1996 έκανε μεγάλη αίσθηση - διακρίσεις, βραβεία, best seller λίστες. Τρία χρόνια μετά έδινε στον Ντέιβιντ Φίντσερ την πρώτη του ύλη για μία ταινία που έμεινε αυτόματα κλασική και σημάδεψε το πέρασμά μας στο νέο μιλένιουμ. Το «Fight Club» με τους Μπραντ Πιτ και Εντουαρντ Νόρτον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έφτυσαν μερικές αλήθειες στο θεατή του 20ου αιώνα, «καλωσορίζοντάς τον» στον 21ο πρώτα: «Δεν είσαι γαμημένη μοναδική νυφάδα χιονιού. Αυτή είναι η ζωή σου και τελειώνει ένα λεπτό τη φορά...»

Σήμερα, ο Τσακ Πάλανικ ανακοινώνει ότι ήρθε η στιγμή να συνεχίσει την ιστορία του «Fight Club». Και σκοπεύει να το κάνει με τη μορφή graphic novel αυτή τη φορά.

Να τι έγραψε ο ίδιος στο site του:

1

Ναι είναι αλήθεια. Θα βγει ως graphic novel. Εχω ήδη συναντηθεί με καλλιτέχνες και σχεδιαστές της Marvel, DC και Dakr Horse, ο οποίοι μου εξηγούν τη διαδικασία. Το πιθανότερο είναι ότι δε θα είναι ένα μόνο, αλλά μία σειρά από graphic novels που θα μας εξιστορούν τι συνέβει 10 χρόνια μετά, αυτό που θεωρούμε θάνατο, του Τάιλερ Ντέρντεν. Ο Τάιλερ μας αφηγείται την ιστορία, μέσα από τον Τζακ, και είναι έτοιμος να κάνει την επιστροφή του. Ο Τζακ δεν έχει ιδέα. Η Μαρία βαριέται. Ο γάμος τους έχει βαλτώσει στα προάστια. Μόνο όταν ο μικρός τους γιος εξαφανίζεται, προφανώς γιατί τον έχει απαγάγει ο Τάιλερ, ο Τζακ έλκεται ξανά από το Χάος...

Κι ως τελευταίο σχόλιο, σχεδόν ως υπόσχεση, ο Πάλανικ συμπληρώνει: «Θα είναι κατάμαυρο και αιματοβαμμένο».

Το μόνο κακό είναι ότι... πρέπει να το περιμένουμε σχεδόν 2 χρόνια, καθώς οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του συγγραφέα τον κρατούν απασχολημένο μέχρι το 2015.

Οπότε... την ταινία να την υπολογίζουμε για το 2017; Αργούμε. Πολύ αργούμε...