Buzz

Είσαι χρήστης του Facebook; Γίνε σταρ του Χόλιγουντ!

στα 10

Με την ονομασία «A Social Film Experience», το Χόλιγουντ καλεί τους χρήστες των social media να γράψουν οι ίδιοι το σενάριο (και ενδεχομένως να πρωταγωνιστήσουν) σε ένα νέο θρίλερ με τίτλο «Inside».

Είσαι χρήστης του Facebook; Γίνε σταρ του Χόλιγουντ!
Μην χαζεύεις στο Wall. Σώσε με....

«Αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο είδος Χολιγουντιανής διασκέδασης, όπου το κοινό μπορεί να παίξει το ρόλο τους μαζί με τους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς. Χρησιμοποιώντας τα social media μπορείς να "συνδεθείς" με τους χαρακτήρες σε πραγματικό χρόνο, να επηρεάσεις την πλοκή και ίσως να κερδίσεις και μια εμφάνιση μαζί με την Εμι Ρόσουμ στην τελική ταινία. Είναι το πρώτο στο είδος του, αλλά δεν θα είναι το τελευταίο».

Με αυτήν την πρόσκληση, ο Ντι Τζέι Καρούζο («Disturbia», «Είμαι το Νούμερο Τέσσερα») προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στην καινοτομία μιας οντισιόν που θα οδηγήσει έναν απλό χρήστη των social media μέχρι τα πλατό του «Inside» δίνοντας του την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Συνεχίζοντας να εφευρίσκει τρόπους για να εκμεταλλευτεί τη μανία με τα social media, το Χόλιγουντ προχωράει λοιπόν σε ένα διαδραστικό γύρισμα. Το τρέιλερ του πρότζεκτ (χρηματοδοτημένο από την Intel και την Toshiba) δείχνει μια νεαρή γυναίκα (Εμί Ρόσουμ) να ξυπνάει μέσα σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο. Μοναδική της διόδος με τον έξω κόσμο είναι ένα λάπτοπ, μέσω του οποίου η Ρόσουμ θα επικοινωνεί με χρήστες του Facebook και του Twitter. Σκοπός όσων συμμετάσχουν είναι να τη βοηθήσουν να βγει από το δωμάτιο. Και όλο αυτό σε πραγματικό χρόνο, αφού τα γυρίσματα ξεκινούν στις 25 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του πρότζεκτ.

Φανταζόμαστε ότι πιάνουν και όσοι χρησιμοποιούν Google+...