Buzz

Δείτε πρώτοι το «Κορίτσι με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ

στα 10

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! H Feelgood Entertainment και το Flix σας προ(σ)καλούν να δείτε πρώτοι το «Κορίτσι με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ, μια ημέρα πριν την έξοδο του στους κινηματογράφους.

Flix Team
Δείτε πρώτοι το «Κορίτσι με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ

Κάθε καινούργια ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ είναι από μόνη της ένα γεγονός. Οταν αυτή τυχαίνει να συνοδεύεται από το μύθο της πολυαναμενόμενης μεταφοράς του πρώτου μυθιστορήματος της τριλογίας του «Millennium» του Στιγκ Λάρσον στην αγγλόφωνη εκδοχή της, δύο χρόνια μετά το πρώτο κινηματογραφικό του διάβασμα από τον Νιλς Αρντεν Οπλεφ, τότε η λέξη «γεγονός» είναι πολύ μικρή για να περιγράψει το μέγεθος της αναμονής...

Με μια διαφημιστική καμπάνια που εκτόξευσε σε ύψη τη φήμη της ταινίας (και μαζί αυτή της Ρούνι Μάρα, του Ντάνιελ Κρεγκ, της μουσικής των Τρεντ Ρέζνορ και Ατικους Ρος) και ένα μύθο που έρχεται - επιτέλους - να επιβεβαιωθεί από το πιο σκοτεινό θρίλερ που θα δείτε φέτος, το «Κορίτσι με το Τατουάζ» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου. .

Δέκα από εσάς θα εξασφαλίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να δουν πρώτοι το «Κορίτσι με το Τατουάζ», την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 19.30 στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ Hollywood 3D (Σταδίου 28). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με το ονοματεπώνυμό σας και σημειώνοντας οπωσδήποτε στο subject «Το Κορίτσι με το Τατουάζ». Ο διαγωνισμός ισχύει από τώρα μέχρι και το βράδυ της Τρίτης, 10 Ιανουαρίου. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της Τετάρτης.

Μέχρι τότε διαβάστε περισσότερα για το «Κορίτσι με το Τατουάζ» για να μην βρεθείτε απροετοίμαστοι μπροστά στη χιονοθύελλα των «αποκαλύψεων»!