Buzz

Δείτε! Καινούριο τρέιλερ για τους «Avengers»

στα 10

«Δεν είμαστε ομάδα, είμαστε ωρολογιακή βόμβα». Ο Μπρους Μπάνερ περιγράφει την δυναμική της ομάδας των υπερηρώων της Marvel, σε μια ατάκα από το καινούριο τρέιλερ των «Avengers». Περιμένουμε τη θεματική έκρηξη στη μεγάλη οθόνη!

Δείτε! Καινούριο τρέιλερ για τους «Avengers»
Συνάντηση κορυφής!

Αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της Marvel και θέλει να είναι η μητέρα όλων των Superhero movies. Ερχεται μετά από χρόνια προσπαθειών του στούντιο να καθιερώσει μερικούς από τους πιο διάσημους ήρωες του ως αξιόπιστους εισπρακτικά headliners, προκειμένου να τους ενώσει τώρα με καινούριους που θα χρησιμοποιήσουν το «The Avengers» σαν όχημα για τη σόλο καριέρα τους αργότερα.

Κι αν οι φιλοδοξίες του στούντιο είναι προφανώς αντίστοιχες του έμψυχου υλικού και της συσσωρευμένης υπερδύναμης που το φιλμ διαθέτει, αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα αντιμετώπιση του, από τον κόσμο των fanboys αλλά κι όχι μόνο, τα προγνωστικά μοιάζουν θετικά.

Το καινούριο τρέιλερ που μόλις εμφανίστηκε, είναι μεγαλύτερο, πιο θεαματικό, πιο ιπτάμενο, πιο μαχητικό, πιο superhero, πιο... θέλω-να-το-δω-τώρα. Δεν πειράζει που στην μεγαλύτερη διάρκειά του τα μέλη του «Avenger Initiative» μάχονται ο ο ένας τον άλλο, ούτε ότι το μεγάλο μηχανικό τέρας που εμφανίζεται στο φινάλε μοιάζει βγαλμένο από τους «Transformers». Εχουμε εμπιστοσύνη ότι οι ήρωες του «Avengers» (ή «Avengers Assemble» αν ζείτε στην Αγγλία) θα σώσουν τον κόσμο κι ότι ο σκηνοθέτης τους Τζος Γουέντον θα σώσει την τιμή των superhero movies.

Απολάυστε!