Buzz

«Cinematics»: Κινηματογραφικοί ήρωες μίνι μεγέθους

στα 10

Ενας graphic designer από την Βραζιλία αποδεικνύει πως το μέγεθος δεν μετράει απαραίτητα όταν το ζητούμενο είναι το fun και η αγάπη για το σινεμά.

«Cinematics»: Κινηματογραφικοί ήρωες μίνι μεγέθους

Ο Πιερ Πάολο ξεκίνησε να δημιουργεί χαριτωμένες μικρογραφίες διάσημων κινηματογραφικών ηρώων στον ελεύθερο χρόνο που του άφηνε η δουλειά του ως γραφίστας και σχεδιαστής, για να δει σιγά σιγά, αυτό που ξεκίνησε σαν χόμπι να αποκτά για τον ίδιο όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πολλοί από τους χαρακτήρες που σχεδίασε βρήκαν την θέση τους σε ένα μικρού μήκους φιλμάκι που τους θέλει να αναπαριστούν μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα ο καθένας στιγμές από ταινίες που όλοι μπορείτε να αναγνωρίσετε.

Ολες με μουσική υπόκρουση νότες από εξίσου διάσημα soundtracks σε ένα μουσικό κομμάτι που σχεδίασε ηχητικά ο Μαρσέλ Μπαλντίν, προσθέτοντας στο mix λίγο από το «Donkey Rhubarb» του Aphex Twin.

To τελικό αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, μαζί με μια σειρά από ήρωες που κάποιοι κάνουν την εμφάνιση τους στο φιλμάκι και κάποιοι όχι, είναι τόσο ακαταμάχητο, που θα σας κάνει να πατήσετε το repeat πάνω από μία φορές. Εγγυημένο!

2 2 2 2 2 2 2 2 2

Tags: fun