Buzz

Cinema Paradiso: το πιο όμορφο drive in του πλανήτη, άνοιξε στο Παρίσι

στα 10

Στεγασμένο στον υπέροχο χώρο του Grand Palais, θα φιλοξενεί μέχρι τις 21 Ιουνίου έως και χίλιους ανθρώπους κάθε βράδυ, στα αναπαυτικά καθίσματα των ανοιχτών fiat 500 του, για βραδιές σινεμά γεμάτες νοσταλγία.

Cinema Paradiso: το πιο όμορφο drive in  του πλανήτη, άνοιξε στο Παρίσι

Αμερικάνικες ταινίες όπως το «American Graffiti», ο «Πυρετός το Σαββατόβραδο», το «Grease», το «Ψυχώ», αλλά και γαλλικές όπως «Οι Δεσποινίδες του Ροσφόρ» συνθέτουν το πρόγραμμά του. Κλασσικά αμερικάνικα μπέργκερ και μιλκ σέικ το μενού του εστιατορίου του. Μια πίστα για roller skate, μια αίθουσα με coin-op ηλεκτρονικά παιχνίδια, μια πίστα για χορό, το περιτριγυρίζουν.

Το Cinema Paradiso μοιάζει με την απόλυτη ευκαιρία για την επιστροφή σε μια εποχή αθωότητας μέσα από το σινεμά, για ένα κοινό που δεν την έζησε παρά μόνο μέσα από το σινεμά. Η διοργάνωση, είναι ιδέα της MK2 μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες αιθουσών (αλλά και εταιρίες παραγωγής και μέχρι πρόσφατα και διανομείς) στην Γαλλία και πριν ακόμη ανοίξει τις πόρτες της αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία, αφού από την πρώτη στιγμή που τα εισιτήρια της εκδήλωσης έγιναν διαθέσιμα στο κοινό, το event έγινε σχεδόν sold out με 20.000 εισιτήρια να πωλούνται μέσα σε λίγες μέρες.

Δείτε πιο κάτω το πόστερ και το διαφημιστικό της εκδήλωσης καθώς και φωτογραφίες από τον χώρο.

1

1

1

1

1

1

1