Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2019: Στο «Family Romance, LLC», o Βέρνερ Χέρτσογκ βρίσκει στην Ιαπωνία, συγγενείς προς ενοικίαση

στα 10

Θυμίζει το σενάριο του «Αλπεις», αλλά η νέα του ταινία είναι βασισμένη σε κάτι που συμβαίνει στ΄αλήθεια στην Ιαπωνία. Δείτε το τρέιλερ και πρώτες εικόνες.

Κάννες 2019: Στο «Family Romance, LLC», o Βέρνερ Χέρτσογκ βρίσκει στην Ιαπωνία, συγγενείς προς ενοικίαση

Υπάρχουν πολλά πράγματα στην ιαπωνική κουλτούρα, την ζωή, την καθημερινότητα που μοιάζουν τουλάχιστον παράδοξα, έως απλά ακατανόητα για τους περισσότερους από εμάς.

Ενα από αυτά αποτελεί την αφορμή για την καινούρια ταινία του Βέρνερ Χέρτσογκ: την ύπαρξη εταιριών που νοικιάζουν με μια μικρή ή μεγαλύτερη αμοιβή, φίλους, συγγενείς, ολόκληρες οικογένειες σε ανθρώπους που θέλουν να έχουν δείχνουν ότι τον απαραίτητο κοινωνικό κύκλο, σε εκδηλώσεις, φωτογραφίες ή κάθε περίσταση που το απαιτεί.

Δείτε ακόμη: Κάννες 2019: «Θες να ζήσεις ή να πεθάνεις;» - τρέιλερ για το «Bacurau» του Κλέμπερ Μεντόνσα Φίλιου

Family Romance, LLC 607

Στο «Family Romance, LLC» που θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού στο 72ο Φεστιβάλ Καννών τις επόμενες μέρες, ο Χέρτζογκ ακολουθεί την ιστορία ενός ανθρώπου που κάνει αυτή ακριβώς την δουλειά, στην καθημερινότητα του και τις διαφορετικές «αποστολές του».

Family Romance, LLC 607

Μέχρι την στιγμή που θα κληθεί να υποδυθεί τον χαμένο πατέρα ενός δωδεκάχρονου κοριστιού, ένας ρόλος που θα αλλάξει τα όσα μέχρι τότε θεωρούσε δεδομένα.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την ταινία να είναι ντοκιμαντέρ, το φιλμ παρουσιάζεται ως ταινία μυθοπλασίας στον επίσημο κατάλογο των Καννών και πιο κάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ που το επιβεβαιώνει.


Το 72ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται από τις 14 ως και τις 25 Μαΐου. Το Flix θα είναι εκεί, για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν. Διαβάστε όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις Κάννες 2019 εδώ.

Family Romance, LLC 607