Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2014: Ενα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο του σινεμά στο «Backstage» πάρτι της Chopard

στα 10

Αν είναι να βρεθείς σε ένα από τα πάρτι των Καννών, πρόσεξε να είναι αυτό της Chopard που ειδικά φέτος ξεπέρασε τον ίδιο του το μύθο, μεταμορφώνοντας ένα ολόκληρο αεροδρόμιο σε μια επιστροφή στα θρυλικά κινηματογραφικά στούντιο της ιστορίας του σινεμά.

Flix Team
Κάννες 2014: Ενα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο του σινεμά στο «Backstage» πάρτι της Chopard

Σε πλήρη αρμονία με το φετινό της κεντρικό θέμα «Backstage», που αποτελείται από μια φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στα παρασκήνια των διάσημων στούντιο της Cineccita και μια συλλογή Red Carpet εμπνευσμένη από τις ηθοποιούς που έζησαν στη χρυσή εποχή του ιταλικού σινεμά, τις δεκαετίες του '50 και του '60, η Chopard έδωσε το καθιερωμένο θρυλικό πάρτι της στις Κάννες και μετέφερε τους VIP καλεσμένους της σε ένα ταξίδι στην ιστορία του σινεμά.

Και όταν λέμε «μετέφερε» το εννοούμε κυριολεκτικά, αφού στο αεροδρόμιο Cannes-Mandelieu, το χάνγκαρ 16, ένα τεράστιο υπόστεγο από ξύλο, γυαλί και μπετόν 4000 τετραγωνικών μέτρων, όπου φυλάσσονται τα αεροπλάνα μεταμορφώθηκε στο απόλυτο location για να στηθούν τα κινηματογραφικά στούντιο και ένα πραγματικό αεροπλάνο για την κατασκευή των οποίων απαιτήθηκε μια ολόκληρη εβδομάδα και η εργασία εκατό ατόμων.

2

2

Στο πρώτο μέρος του πάρτι, δόθηκε ένα exclusive δείπνο για λίγους κάτω από το επιβλητικό αεροπλάνο, το οποίο συνοδεύτηκε από μια επίδειξη μόδας στην οποία η Ευα Χερτζίγκοβα, η Αντριάνα Λίμα, η Πέτρα Νέμκοβα, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Λιου Γουέν, η Αρλένις Σόσα και άλλα διάσημα top models φόρεσαν κοσμήματα Chopard και τουαλέτες Haute Couture Elie Saab και ολοκληρώθηκε με μια συναυλία της Ayo.

2

2 Αντριάνα Λίμα

2 Αλεσάντρα Αμπρόσιο

2 Αρλένις Σόσα

2 Εύα Χερτζίγκοβα

2 Λιού Γουέν

2 Πέτρα Νέμκοβα

2

2 H Ayo επί σκηνής

Οι καλεσμένοι που κατέφτασαν μετά τις 11 διέσχισαν το αεροπλάνο για να βρεθούν κυριολεκτικά στην καρδιά μιας ζούγκλας με τροπική βλάστηση. Αναμεσά τους και ο Κόλιν Φερθ με τη συζυγό του, Λίβια, ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, η Νατάσα Πόλι, η Κόκο Ρότσα, η Σούκι Γουότερχαουζ που ήταν αδύνατον να μην εντυπωσιαστούν από την ορμή των θρυλικών Cool & the Gang που μονοπώλησαν στο μουσικό μέρος της βραδιάς.

2

2

2

2

2 Σούκι Γουότερχαουζ

2 Κόκο Ρότσα, Καταρίνα Νταμ, Καρολίν Σιούφελε, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, Νατάσα Πόλι, Σελίτα Εμπανκς

2 Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, Κόλιν Φερθ

2

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2014: Το Flix στην απονομή των Trophees Chopard

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου. Το Flix βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει συνεχώς ό,τι θα συμβαίνει μέσα και έξω από τις αίθουσες.