Buzz

Cabin Fever: 10 χρόνια μετά η αιματοβαμμένη συνέχεια!

στα 10

Το 2002 είχαμε βρεθεί στο «Καταφύγιο του Τρόμου» (Cabin Fever) του Ιλαϊ Ροθ, το μικρού μπάτζετ θρίλερ που λάνσαρε την καριέρα του σκηνοθέτη κι έγινε instant blockbuster, μετά από τη δημόσια εκθείαση του από τον Πίτερ Τζάκσον. Το 2009 ένα ατυχές σίκουελ σκηνοθετημένο από τον Τάι Γουέστ βρήκε κατευθείαν τη θέση του στα ... ράφια του βίντεο κλαμπ και όλα έδειχναν ότι ο θανάσιμος ιός σταμάτησε την επέλασή του εκεί. Μέχρι σήμερα που όχι μόνο ένα αλλά δύο prequel πήραν το πράσινο φως!

Cabin Fever: 10 χρόνια μετά η αιματοβαμμένη συνέχεια!

Αυτή τη φορά ο ιός θα χτυπήσει σε κρουαζιερόπλοιο, προσβάλλοντας τους ανέμελους επιβάτες με τον απόλυτο τρόμο. Αυτή θα είναι η πλοκή της πρώτης ταινίας με τίτλο «Cabin Fever: Patient Zero», ενώ η δεύτερη θα εμπλέκει έναν γιατρό και την οικογένειά του οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Καραϊβική προσπαθώντας να αποτρέψουν την παγκόσμια πανδημία. Περιμένετε λοιπόν κάτι και από ...«Lost» στο «Cabin Fever: Outbreak», καθώς όλο το κυνηγητό θα παιχτεί σε ερημικό, εξωτικό, στοιχειωμένο με αγνοούμενους νησί.

Το σενάριο του «Patient Zero» έχει αναλάβει ο Τζέικ Γουέιντ Γουόλ («The Hitcher»), ενώ το «Outbreak» γράφεται από τους Ανταμ και Ντέμπρα Μάρκους (οι οποίοι υπογράφουν και το «Leatherface 3D», σίκουελ του «Σχιζοφρενούς Δολοφόνου με το Πριόνι»).

«Βρίσκουμε ότι το franchise των ταινιών 'Cabin Fever' έχει εξαιρετικές προοπτικές» δήλωσε ο Τζασμπίντερ Σινγκ Μαν, αντιπρόεδρος της εταιρίας παραγωγής Indomina Group (με βάση τον Αγ. Δομίνικο), η οποία ανέλαβε το διπλό, φιλόδοξο πρότζεκτ. «Δεσμευτήκαμε με δύο ταινίες γιατί θεωρούμε ότι υπάρχει παγκόσμιο κοινό και ζήτηση για ταινίες τρόμου...»

Αυτό το έχει αποδείξει η πρόσφατη ιστορία. Και η πιο σύγχρονη ακόμα θέλει όλες τις τελευταίες παραγωγές να γυρίζονται και σε 3D για ακόμα πιο ρεαλιστικές ανατριχίλες. Δεν έχουμε διαβάσει κάτι τέτοιο για το «Cabin Fever» franchise. Θα περιμένουμε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα κάποια στιγμή την άνοιξη του 2012, και θα σας κρατάμε ενήμερους.