Buzz

Που είναι το t-shirt σου Ματ; Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου «Bourne»

στα 10

Δεν έχει ακόμη τίτλο, αλλά έχει τον Ματ Ντέιμον και τον Πολ Γκρίνγκρας. Και ξεκίνησε ήδη γυρίσματα.

Που είναι το t-shirt σου Ματ; Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου «Bourne»

«Η πρώτη μέρα γυρισμάτων ολοκληρώθηκε και είμαι ευτυχής να ανακοινώσω πως ο Μπορν επέστρεψε» τουίταρε χθες το βράδυ ο παραγωγός Φρανκ Μάρσαλ, ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας του franchise με ήρωα τον Τζέισον Μπορν κα της τρίτης που σκηνοθετεί ο Πόλ Γκρίνγκρας μετά τα «Στη Σκιά των Κατασκόπων» και «Το Τελεσίγραφο του Μπορν».

Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για την ιστορία της καινούριας ταινίας, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να έχει χώρο για τον Ααρον Κρος τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Τζέρεμι Ρένερ στην «Κληρονομιά του Μπορν», αν και η Τζούλια Στάιλς θα είναι παρούσα, σταθερή στον χαρακτήρα της που διατρέχει τη σειρά.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ματ Ντέιμον θα είναι για πάντα ο Τζέισον Μπορν που αγαπήσαμε

Ανάμσε στα καινούρια μέλη του καστ συναντάμε τον Τόμι Λι Τζόουνς και την Αλίσια Βικάντερ του «Κωδικό Ονομα U.N.C.L.E» και του «The Danish Girl», ενώ ο Βενσάν Κασέλ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο «κακός» του φιλμ, ο άνθρωπος που θέλει να εξοντώσει τον Τζέισον Μπορν.

Μιλώντας για την ταινία ο Μάτ Ντέιμον δήλωσε πριν λίγες μέρες: «Χωρίς να θέλω να αποκαλύψω πολλά, αυτός ο Μπορν βρίσκεται στην Ευρώπη της λιτότητας, σε έναν μετά-Σνόουντεν κόσμο, όπου όλα έχουν αλλάξει αρκετά. Έχει αναπτυχθεί μία διαφορετική επιχειρηματολογία σχετικά με την κατασκοπεία, τις πολιτικές ελευθερίες και τη αληθινή φύση της δημοκρατίας».

Αποκάλυψε επίσης ότι η ιστορία του φιλμ ξεκινά «από την Ελλάδα, στη γενέτειρα της δημοκρατίας και καταλήγει στο Λας Βέγκας, την πιο τραγελαφική της ενσάρκωση», πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανόν τους επόμενους μήνες να δούμε τον Ματ Ντέιμον και το συνεργείο του νεόυ Μπορν να κάνουν ένα πέρασμα κι από τη χώρα μας, κάτι που άλλωστε είχαν κάνει και πρώτη ταινία της σειράς, το «Χωρίς Ταυτότητα», στο οποίο ο Ματ Ντέιμον συναντούσε την Φράνκα Ποτέντε στην Μύκονο, στο φινάλε του φιλμ.

Δείτε ακόμη: