Buzz

Βιογραφία του Μπράιαν Γουίλσον ετοιμάζει το Χόλιγουντ

στα 10

Ετοιμο σενάριο μοιάζει η περιπετειώδης ζωή του ιδρυτή, παραγωγού και τραγουδιστή των Beach Boys, Μπράιαν Γουίλσον, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου πρότζεκτ που φιλοδοξεί να αποδώσει το μύθο έτσι όπως του αξίζει.

Βιογραφία του Μπράιαν Γουίλσον ετοιμάζει το Χόλιγουντ
O Μπράιαν Γουίλσον την εποχή της ηχογράφησης του «Pet Sounds»

Οταν οι παραγωγοί Μπιλ Πόχλαντ και Τζον Γουελς αγόρασαν τα δικαιώματα της ζωής του Μπράιαν Γουίλσον από τον ίδιο και τη σύζυγο του, Μελίντα, το μόνο που έμενε ήταν να βρουν έναν σεναριογράφο που θα μπορούσε να συνθέσει τη διαδρομή του Γουίλσον μέσα στις δεκαετίες: από την άνοδο των Beach Boys, την εποχή του θρυλικού «Pet Sounds», την περίοδο που ακολούθησε την αναβολή του «Smile» και τις προσπάθειες του Γουίλσον να νικήσει την κατάθλιψη και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Ο σεναριογράφος βρέθηκε στο πρόσωπο του Ορεν Μόβερμαν, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε το «The Messenger» και υπήρξε υπεύθυνος για το πολυεπίπεδο σενάριο του «Ι'M Not There» του Τοντ Χέινς για τα πολλά πρόσωπα του Μπομπ Ντίλαν.

«Δεν μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε μια βιογραφία», δηλώνει ο Πόχλαντ. «Αυτό που βρίσκουμε συναρπαστικό είναι να μπορέσουμε να ρίξουμε φως στις διαφορετικές περιόδους της ζωής και της καριέρας του Γουίλσον, όπως την δημιουργική εποχή του «Pet Sounds» και την μετέπειτα προσπάθεια του να ανακάμψει από τις δυσκολίες και να ξανασταθεί στα πόδια του».

Προτείνουμε τίτλο, για όποιον ενδιαφέρεται: «Wouldn't it be Nice»