Φεστιβάλ / Βραβεία

To «Οπενχάιμερ» είναι ο νικητής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Κινηματογραφιστών

στα 10

Ο Χόιτε Βαν Χόιτεμα, μετά από τρεις υποψηφιότητες, κερδίζει το πρώτο του βραβείο για το «Οπενχάιμερ».

To «Οπενχάιμερ» είναι ο νικητής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Κινηματογραφιστών

Ανακοινώθηκαν χτες οι νικητές του Σωματείου Αμερικάνων Κινηματογραφιστών με τον Χόιτε Βαν Χόιτεμα, μετά από τρεις υποψηφιότητες, να κερδίζει το πρώτο του βραβείο για το «Οπενχάιμερ», έχοντας έτσι επιβεβαιώσει και τη νίκη του για το Οσκαρ Φωτογραφίας την Κυριακή.

Οσο αφορά στην τηλεόραση το «The Marvelous Mrs. Maisel» κέρδισε το βραβείο φωτογραφίας σε ωριαίο επεισόδια της σειράς, το «Boston Strangler» το βραβείο φωτογραφίας σε μίνι σειρά ή τηλεταινία, και το «Barry» το βραβείο φωτογραφίας σε ημίωρη σειρά.

barry 607

Διαβάστε παρακάτω τους νικητές.

Βραβείο για Φωτογραφία σε Ταινία: Χόιτε Βαν Χόιτεμα (Οπενχάιμερ)Βραβείο Spotlight: Γουόργουικ Θόρτον (The New Boy)Βραβείο για Φωτογραφία σε Ωριαίο Επεισόδιο Σειράς: The Marvelous Mrs. Maisel Season 5, Episode 9: Four MinutesΒραβείο για Φωτογραφία σε Μίνι Σειρά, Σειρά Ανθολογίας ή Τηλεταινία: Boston StranglerΒραβείο για Φωτογραφία σε Ημίωρη Σειρά: Barry Season 4, Episode 5: Tricky LegaciesΒραβείο για Φωτογραφία σε Ντοκιμαντέρ: King CoalΒραβείο για Φωτογραφία σε Μουσικό Βίντεο: At Home (Performed by Jon Bryant)