Buzz

Αντζελίνα Τζολί: «Δε θέλω άλλους ρόλους. Μόνο αυτόν της μητέρας»

στα 10

Η Αντζελίνα πάνω από όλα είναι μάνα. Για αυτό δηλώνει ότι και η ίδια και ο Μπραντ Πιτ θα μειώσουν τις κινηματογραφικές δραστηριότητες για να αφοσιωθούν στην οικογένεια. Τον Μπραντ τον ρώτησε;

Αντζελίνα Τζολί: «Δε θέλω άλλους ρόλους. Μόνο αυτόν της μητέρας»
... που σαν θα μεγαλώσουν όλα θα γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά

Ο ρόλος της μητέρας καλύπτει την Αντζελίνα Τζολί και σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της «δεν έχει πια ανάγκη το σινεμά για να νιώσει καλά». Προτιμάει να ταξιδεύει με τα παιδιά της, να τους θυμίζει τις ρίζες τους, να περνάει χρόνο μαζί τους.

«Κι εγώ και ο Μπραντ αποφασίσαμε ότι δουλεύουμε σ' αυτή τη βιομηχανία πάρα πάρα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε μία πολύ όμορφη πορεία, αλλά δε θέλουμε να τη συνεχίσουμε για όλη μας τη ζωή. Οσο μεγαλώνουμε θα κάνουμε όλο και πιο λίγες ταινίες...»

Και προσθέτει η 36χρονη σταρ: «Δεν αγαπώ το σινεμά τόσο. Αγαπώ το να είμαι μαμά. Δεν είναι ότι δεν είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που η ηθοποιία μου έχει προσφέρει - το αντίθετο! Αλλά νομίζω ότι όταν ήμουν μικρή χρειαζόμουν περισσότερο το ρόλο μου ως ηθοποιός. Οσο ψάχνεσαι στη ζωή, οι χαρακτήρες που παίζεις σε βοηθούν να βρίσκεις απαντήσεις και να ωριμάζεις. Τώρα μεγάλωσα, ξέρω ποια είμαι, δε χρειάζομαι τους ρόλους για να καταλάβω κάτι. Το επεξεργάζομαι πλέον ως γυναίκα, ως ενήλικας, ως μητέρα, μέσα από την οικογένειά μου.»

Βέβαια όλες αυτές οι δηλώσεις δεν σημαίνουν ότι σταματάει... αύριο. Αλλωστε σε λίγους μήνες (Δεκέμβριο του 2011) θα γίνει και η πρεμιέρα του σκηνοθετικού της ντεμπούτου «In the Land of Blood and Honey», του Βοσνιακού δράματος που βρίσκεται στο τελικό στάδιο του μοντάζ.