Buzz

Αντζελίνα, μπορούσες και καλύτερα!

στα 10

Κυκλοφόρησε το πόστερ της ταινίας «In the Land of Blood and Honey», του σεναριακού και σκηνοθετικού ντεμπούτου της Αντζελίνας Τζολί. Μπανάλ το βρίσκουμε...

Αντζελίνα, μπορούσες και καλύτερα!

Αυτή είναι η πρώτη αφίσα που είδαμε να κυκλοφορεί για το promotion του πολεμικού δράματος «In the Land of Blood and Honey», που απέκτησε ένα buzz γιατί ... την έγραψε και σκηνοθέτησε η Αντζελίνα Τζολί.

Το εικαστικό παρουσιάζει τις φιγούρες του πρωταγωνιστικού ζευγαριού να σχηματίζονται από αίμα έχοντας φόντο το χάρτη των Βαλκανίων... Really? Το σωτήριο έτος 2011 αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να σκαρφιστεί η ομάδα που θα προμοτάρει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Τζολί;

To «In the Land of Blood and Honey», στo οποίo πρωταγωνιστούν οι Ζάνα Μαριάνοβιτς («Snow») και ο Γκόραν Κόστιτς («Taken»), είναι ένα πολιτικό δράμα που πλαισιώνει την ερωτική ιστορία μίας μουσουλμάνας με έναν Σέρβο στρατιώτη, κατά τη διάρκεια του Βοσνιακού πολέμου. Η ταινία είναι γυρισμένη στην τοπική διάλεκτο, κάτι που θα ξαφνιάσει το αμερικανικό κοινό της Τζολί, αλλά η ίδια ήταν ανένδοτη στο να κρατήσει την αυθεντικότητα της ιστορίας της. Προς τιμήν της.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις 23 Δεκεμβρίου (πιστεύει άραγε ότι έχει πιθανότητες για τα Οσκαρ;) και μέσα στο 2012 θα κάνει το μεγαλύτερο άνοιγμά της.

Δείτε το πόστερ στο gallery και θυμηθείτε το trailer του «In the Land of Blood and Honey» εδώ.