Buzz

Ο Μάιλς Τέλερ θα πρωταγωνιστήσει στο remake του «Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν»

στα 10

Η κλασική ταινία του Τέιλορ Χάκφορντ με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ έτοιμάζεται να απογειωθεί ξανά, αυτή την φορά με νέο καστ.

Ο Μάιλς Τέλερ θα πρωταγωνιστήσει στο remake του «Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν»

Μια από τις ταινίες των που εκτόξευσε την καριέρα του Ρίτσαρντ Γκιρ στα ύψη ήταν και το «Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν» του Τέιλορ Χάκφορντ. Και είναι μια από τις ταινίες που το Χόλιγουντ ενδιαφέρεται να κάνει remake.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάιλς Τέλερ αναμένεται να πρωτωγωνιστήσει στον ρόλο του Γκιρ ως τον δόκιμο στη Σχολή Υποψηφίων Αξιωματικών Αεροπορίας Ναυτικού (κάτι που φαίνεται πως έχει αφήσει τελείως πίσω του την ρετσινία του ρόλο στο «Top Gun Maverick»).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το καστ ή τον σκηνοθέτη αλλά το σενάριο θα το γράψει η Ντέινα Φοξ, γνωστή για τη δουλειά της στη «Χαμένη Πόλη»).

Διαβάστε ακόμα: Ισως δούμε την Εμιλι Μπλαντ στη νέα blockbuster ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

An Officer And A Gentleman

Για όσους δεν γνωρίζουν στην ταινία του 1982 πρωταγωνιστούθαν οι Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντέμπρα Γουίνγκερ και Λούις Γκόσετ Τζούνιορ, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για αυτή του την ερμηνεία (μαζί με το Οσκαρ για το τραγούδι «Up Where We Belong»). Στην ταινία ο νεαρός Ζακ Μάγιο έχει καταταγεί στη Σχολή Υποψηφίων Αξιωματικών Αεροπορίας Ναυτικού, με όνειρό του να γίνει αεροπόρος. Ο δύσκολος χαρακτήρας του προσπαθεί να προσαρμοστεί στην αυστηρή πειθαρχία της στρατιωτικής ακαδημίας. Σύντομα, θα συναντήσει την Πόλα, μια ντόπια κοπέλα που δουλεύει στο τοπικό εργοστάσιο και ανάμεσα τους θα αναπτυχθεί ένας ρομαντικός δεσμός τόσο δυνατός, που είναι ικανός να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που θα τους εμφανιστούν.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Τεμπλ Χιλ και το στούντιο της Paramount, το οποίο είχε κάνει και την πρώτη ταινία. Ισως σύντομα να έχουμε περισσότερα νέα για την ταινία.