Buzz

Αν ακούσετε αλαλαγμούς από τις ταράτσες της Νέας Υόρκης είναι ο Μπραντ Πιτ (δείτε το βίντεο)

στα 10

Μέχρι που θα φτάσει ο Μπραντ Πιτ για να διαφημίσει το «World War Z»; Μέχρι τις ταράτσες της Νέας Υόρκης όπου επιδίδεται στην τέχνη του yodeling. Κι όλα αυτά για χάρη του γνωστού ευρηματικού κωμικού Τζίμι Φάλον και των διαβόητων σκετς του. Δείτε το βίντεο.

Αν ακούσετε αλαλαγμούς από τις ταράτσες της Νέας Υόρκης είναι ο Μπραντ Πιτ (δείτε το βίντεο)

Καλεσμένος του Τζίμι Φάλον, ο Μπραντ Πιτ δέχτηκε να συμμετάσχει σ' ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που τον θέλει να τραγουδάει παραδοσιακό yodel στις ταράτσες της Νέας Υόρκης, «συνομιλώντας» με τον γνωστό κωμικό.

Ο Πιτ βρίσκεται σε promotional περιοδεία του «Παγκοσμίου Πολέμου Ζ», της νέας ταινίας του Μαρκ Φόρστερ στην οποία πρωταγωνιστεί. Ερμηνεύει έναν υπάλληλο των Ηνωμένων Εθνών, τον Τζέρι Λέιν, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να σταματήσει μια θανατηφόρα πανδημία που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε επιθετικά «όντα». Ο ιός, όμως, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου με αποτέλεσμα να απειλούνται άμεσα με ανατροπή στρατοί και κυβερνήσεις, αλλά και με αποδεκατισμό η ίδια η ανθρωπότητα.

Μεγάλο στοίχημα για τον Φόστερ. Η sci-fi περιπέτεια υπήρξε μια από τις πιο προβληματικές παραγωγές του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά τελικά το βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Μαξ Μπρουκς πρότζεκτ βρήκε το δρόμο του και τώρα καλείται να συναντηθεί με το διεθνές κοινό στα ρεκόρ των box office.

Για αυτό και το μεγάλου της ατού, ο πρωταγωνιστής της Μπραντ Πιτ, πατάει τα κόκκινα χαλιά Αμερικής και Ευρώπης, προωθώντας την - με όποιο τρόπο μπορεί να φανταστεί. Σε μία στάση του πέρασε από τη late night television, τα σατιρικά σόου της αμερικανικής τηλεόρασης δηλαδή, που έχουν παραδοσιακά το ελεύθερο να κάνουν πλάκα με τους καλεσμένους τους.

Επιλέγοντας τον Τζίμι Φάλον, o Πιτ ήξερε πολύ καλά ότι τον περιμένει φαρσικό βίντεο. Και άλλη μία θεότρελη ιδέα του Φάλον. Μιλάμε για τον κωμικό που ραπάρει με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, μιμείται στην εντέλεια τον Νιλ Γιανγκ, και παίζει ρώσικη ρουλέτα με μπουγέλα και αυγά με τον Τομ Κρουζ.

Δείτε λοιπόν τι σκάρωσε με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ...

Διαβάστε περισσότερα για τον «Παγκόσμιο Πόλεμο Ζ» εδώ.