Buzz

«Age of the Hobbits». Τρείλερ για μια ταινία που δεν θέλετε να δείτε

στα 10

Κι αν ζείτε στην Καλιφόρνια, προς το παρόν δεν μπορείτε να δείτε, αφού το δικαστήριο εμπόδισε την έξοδό της, ώστε το κοινό να μην την μπερδέψει με την ταινία του Πίτερ Τζάκσον. Λες και κάτι τέτοιο ήταν ποτέ δυνατόν.

«Age of the Hobbits». Τρείλερ για μια ταινία που δεν θέλετε να δείτε
H Μπάι Λινγκ δεν είναι Χόμπιτ

Γυρισμένη από τον Τζόζεφ Λόσον για την εταιρία Asylum που ειδικεύεται σε άθλιες b movie που όμως πάντα οι τίτλοι ή τα poster τους θυμίζουν μεγάλα blockbusters, το «Age of the Hobbits» αφηγείται την ιστορία μιας προϊστορικής φυλής που μάχεται για την ελευθερία της, ενάντια σε έναν αδίστακτο εχθρό.

Εκτός από μερικούς πολύ κοντούς ανθρώπους, πρωταγωνιστεί η Μπάι Λινγκ συνεχίζοντας την κατρακύλα σε αυτό που κάποτε υπήρξε μια συμπαθητική καριέρα και όλο το φιλμ μοιάζει γυρισμένο με περίπου εκατό δολάρια συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών εφέ, στο πλάνο του δράκου που θεωρητικά θα σας εντυπωσιάσει.

Και παρ΄ότι κανείς ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να μπερδέψει αυτό το φιλμ με το «Χομπιτ: Ενα Αναπάντεχο Ταξίδι» του Πίτερ Τζάκσον, στο οποίο εμφανίζονται δυο τρεις αναγνωρίσιμοι ηθοποιοί και κόστισε μάλλον κάτι παραπάνω, οι παραγωγοί του, προτίμησαν να μην πάρουν ρίσκα και να δοκιμάσουν να σταματήσουν την έξοδο του φιλμ που θα κυκλοφορούσε (σε home video) μια μόλις μέρα πριν το «Χόμπιτ» του Τζάκσον έβγαινε στις αίθουσες.

Και παρ΄ ότι η Asylum ισχυρίστηκε ότι η λέξη Χομπιτ δεν αναφέρεται στο έργο του Τόλκιν, αλλά σε μια φυλή προϊστορικών ανθρώπων που έζησαν όντως κάποτε στον πλανήτη μας και κυρίως παρά τις προφανείς διαφορές ανάμεσα στο ένα φιλμ και το άλλο, το δικαστήριο έκρινε πως το «Age of the Hobbits», θα πρέπει να βρει το κοινό του, λίγο αργότερα.

Ή ίσως και ποτέ θα λέγαμε εμείς!

Δείτε το τρέιλερ