TV & STREAMING

Ιούλιος στον OTE TV - Οι επιλογές του Flix

στα 10

Τον Ιούλιο στον OTE TV οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα...

Flix Team
Ιούλιος στον OTE TV - Οι επιλογές του Flix

Ενα ολόκληρο κανάλι μόνο με τηλεοπτικές σειρές, ενα ολόκληρο κανάλι αφιερωμένο στο θρύλο του «Star Trek», η πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Mr. Robot» και πρεμιέρες που συναντούν την καλοκαιρινή σας διάθεση. Το καλοκαίρι στον OTE TV μόλις ξεκίνησε.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site του OTE TV.

Star Trek

Pop Up Κανάλι Star Trek - Από τις 11 μέχρι και τις 31 Ιουλίου 24 ώρες το 24ωρο

Με αφορμή την έξοδο στις αίθουσες του «Star Trek: Beyond», o OTE TV χαρίζει γη και ύδωρ στους φανατικούς (και όχι μόνο) του «Star Trek» με ένα κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στη μυθολογία του διάσημου θρύλου επιστημονικής φαντασίας που γέννησε 12 κινηματογραφικές ταινίες, αμέτρητες τηλεοπτικές σειρές και συνεχίζει με νέα σειρά και νέες ταινίες που ετοιμάζονται για το μέλλον. Από τις 11 μέχρι και τις 31 Ιουλίου στο ειδικό κανάλι «Star Trek» μπορείτε να δείτε όλες τις ταινίες - ξεκινώντας από το «Star Trek» του 1979 μέχρι το «Star Trek Into Darkness» του 2013 και τους τρεις υπέροχους πρώτους κύκλους της αυθεντικής τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του '60.

Mr. Robot 2

Mr. Robot - Δεύτερη Σεζόν - Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 23.00 και κάθε Πέμπτη στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD

Τι γίνεται μετά την επανάσταση; Yστερα από το εξαιρετικό φινάλε της 1ης σεζόν, το FBI στέλνει τις δυνάμεις του στο κυνηγητό της fsociety κι ο Eλιοτ πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το τι σημαίνει το να επιχειρείς να σώσεις τον κόσμο από τον εαυτό του. Ο δημιουργός Σαμ Εσμάιλ έλεγε πάντα πως η σειρά είχε ξεκινήσει στο μυαλό του ως ταινία και η 1η σεζόν ήταν το πρώτο 15λεπτο, οπότε μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε πως τώρα μόλις μπαίνουμε στο ζουμί της σειράς. Αισθητικά και θεματικά από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές στην τηλεόραση (με δικαιωματική θέση στη δεκάδα με τις αγαπημένες μας του 2015), με ολοένα αυξανόμενο fan base. Τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου στον ΟΤΕ ΤV, 24 ώρες μόλις μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική. Διαβάστε εδώ και δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δεύτερο κύκλο του «Mr. Robot».

Ali 607

Συγκλονιστικές Βιογραφίες - Κάθε Τρίτη στις 20.00 και στις 22.00 στο OTE CINEMA 2

Κάθε Τρίτη για όλο τον Ιούλιο, δύο κινηματογραφικές βιογραφίες συστήνουν προσωπικότητες που άφησαν την κινηματογραφική τους σφραγίδα σε ταινίες βραβευμένες, ταίνιες πολυσυζητημένες, ταινίες που αξίζει να δεις ξανά και ξανά. Την Τρίτη 7 Ιουλίου παρακολουθήστε στις 20.00 το «Patton» του Φράνκλιν Τζ. Σάφνερ (1970) που αφηγείται την ιστορία ζωής και ηρωισμού του Στρατηγού Πάτον κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και κέρδισε επτά Οσκαρ ανάμεσα στα οποία και αυτό της Καλύτερης Ταινίας. Στις 22.00 θαυμάστε τη βραβευμένη με Οσκαρ ερμηνεία του Εντι Ρεντμέιν στο ρόλο του Στίβεν Χόκινγκ στη «Θεωρία των Πάντων» του Τζέιμς Μαρς (2014). Στις 14 Ιουλίου στις 20.00 ο Ιντρις Ελμπα υποδύεαι τον Νέλσον Μαντέλα στο «Mandela: Long Walk to Freedom» του Τζάστιν Τσάντγουικ (2013) και στις 22.00 ο Φόρεστ Γουιτάκερ κερδίζει πανηγυρικά το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ενσάρκωση του δικτάτορα της Ουγκάντα Ιντί Αμίν στο «Ο Τελευταίος Βασιλίας της Σκοτίας» του Κέβιν Μακντόναλντ (2006). Στις 21 Ιουλίου ο Γουιλ Σμιθ αποθεώνει ένα από τα ειδωλά του, τον Μοχάμεντ Αλι στο «Ali» του Μάικλ Μαν (2001) (φωτό), ενώ στις 22.00 ο Ολιβερ Χέρσμπιγκελ σκηνοθετεί τη Ναόμι Γουότς στο ρόλο της Λαίδης Ντι στο «Diana» (2013). Στις 28 Ιουλίου αποθεώστε για ακόμη μια φορά την τελειότητα στο βραβευμένο με 9 Οσκαρ «Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας» του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι για τον Πουγί, τον κυριολεκτικά τελευταίο αυτοκράτορα της Κίνας και στις 22.00 γνωρίστε την απίστευτη ιστορία ηρωισμού του Ολυμπιονίκη και ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι στο «Unbroken» της Αντζελίνα Τζολί (2014)

Jurassic World 607

Jurassic World του Κόλιν Τρεβόροου - Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD

Εχουν περάσει 22 χρόνια από τα μοιραία εγκαίνια του Jurassic Park και το πάρκο λειτουργεί ξανά εδώ και μια δεκαετία και προσελκύει εκατομμύρια θεατές, που όμως απαιτούν ολοένα και μεγαλύτερα, εντυπωσιακότερα και «με περισσότερα δόντια» εκθέματα. Η διευθύντρια Κλερ, οργανωμένη, φιλόδοξη, ψυχαναγκαστική και τυπική, ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο, γεννετικά κατασκευασμένο απόκτημα, την Indominus Rex. Λίγο πιο έξω από την περίφραξη, ο παλαιοντολόγος / δασοφύλακας Οουεν Γκρέιντι εκπαιδεύει αληθινά δεινοσαυράκια κι απεχθάνεται το «βιομηχανοποιημένο» πάρκο. Οταν στο «Jurassic World», τη μέρα ακριβώς που το επισκέπτονται οι έφηβοι ανηψιοί της Κλερ, θα ξεσπάσει η αναμενόμενη καταστροφή, η Κλερ κι ο Οουεν θα συνασπιστούν για να διασώσουν τον κόσμο, τους δεινόσαυρους, την επιχείρηση και το εκκολαπτόμενο ρομάντζο τους. Διασκεδαστικό και σέξι reboot του «Jurassic Park», με θεαματικότερο «έκθεμα» όχι τον Indominus Rex, αλλά τον ακαταμάχητο Κρις Πρατ και μπόνους μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στην ιστορία του παγκόσμιου box-office. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη γνώμη του Flix για το «Jurassic World».

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3 των Αλεσάντρο Καρλόνι, Τζένιφερ Γιου - Από τις 11 μέχρι και τις 17 Ιουλίου στην υπηρεσία ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND

Oταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν αρκουδάκια πάντα. Ομως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο - να γίνει ο δάσκαλος που οφείλει να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda. Και στην τρίτη του περιπέτεια, το «Kung Fu Panda» παραμένει εκείνη η αξιολάτρευτα διασκεδαστική και πανέμορφη ταινία για την πολεμική τέχνη της ζωής με τα δυνατά του όπλα πιο ενισχυμένα και απόλυτα εξελιγμένα για να ακολουθήσουν τα χρόνια που περνούν. Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη γνώμη του Flix για το «Kung Fu Panda 3».

Orange is the New Black Season 4 607

ΟΤΕ CINEMA 4HD - To κανάλι των σειρών - Από 1η Ιουλίου

Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου, το πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 4HD αλλάζει. Το κανάλι θα φιλοξενεί εξ ολοκλήρου το πλούσιο πρόγραμμα του ΟΤΕ TV σε ξένες τηλεοπτικές σειρές, προβάλλοντας κάθε βράδυ στις 22.00 και τις 23.00 τους νέους κύκλους σειρών, σε 1η προβολή αμέσως μετά την Αμερική και την Μ.Βρετανία, και στις υπόλοιπες τηλεοπτικές ζώνες δημοφιλείς σειρές σε 2η προβολή, μαραθωνίους κύκλων και πολλά άλλα. Στον ‘αέρα’ του ΟΤΕ CINEMA 4HD αυτή τη στιγμή βρίσκονται το γυρισμένο στην Κέρκυρα «The Durrells» (κάθε Τρίτη στις 22.00), ο 2ος κύκλος του «Aquarius» (Κάθε Σάββατο στις 23.00), ο 4ος κύκλος του «Orange is the New Black» (Κάθε Κυριακή στις 22.00 - φωτό) και από την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 22.00, ο 2ος κύκλος της sci-fi σειράς «Zoo».

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site του OTE TV.


Tags: OTE TV