TV & STREAMING

Η δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies» (μάλλον) ξεκινάει γυρίσματα την άνοιξη του 2018

στα 10

Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το HBO, όλα δείχνουν ότι η πολυβραβευμένη μίνι σειρά θα έχει τελικά και συνέχεια.

Η δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies» (μάλλον) ξεκινάει γυρίσματα την άνοιξη του 2018

Ηταν μάλλον αναπόφευκτο. Μπορεί οι γνώμες να διίστανται σχετικά με το αν είναι καλή ιδέα μια δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies», καθώς η σειρά ήταν προορισμένη αρχικά ως μίνι σειρά και έχει ήδη εξαντλήσει το πρωτότυπο υλικό στο οποίο βασιζόταν (δηλαδή το ομώνυμο βιβλίο της Λίαν Μοριάρτι), ωστόσο κανείς δεν εκπλήσσεται ακριβώς με το γεγονός ότι το ΗΒΟ θα προχωρήσει μάλλον τελικά σε μια συνέχεια.

Η σειρά στάθηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν, σαρώνοντας τα βραβεία Εμμυ και κερδίζοντας ένθερμη υποδοχή από κοινό και κριτικούς. Και παρόλο που κάποιοι συντελεστές της όπως ο σκηνοθέτης Ζαν-Μαρκ Βαλέ δεν είχαν δείξει μεγάλη προθυμία για μια πιθανή συνέχεια, ο πειρασμός ήταν μάλλον μεγάλος για το τηλεοπτικό δίκτυο για να αντισταθεί. Ακόμα και χωρίς τον Βαλέ, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της σειράς.

Διαβάστε ακόμη: To «Peaky Blinders» είναι έτοιμο για τον τέταρτο κύκλο του. Εσείς;

big little lies 607

Πηγές αναφέρουν ότι το ΗΒΟ φιλοδοξεί να ξεκινήσει την παραγωγή της δεύτερης σεζόν την άνοιξη του 2018. Σύμφωνα με το TVLine, ο σεναριογράφος Ντέιβιντ E. Κέλι επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις φήμες δηλώνοντας ότι το κανάλι προσπαθεί να λύσει όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή των συντελεστών προτού δώσει κι επίσημα το πράσινο φως.

Αλλη μια πληροφορία που μάλλον επιβεβαιώνει τα παραπάνω, είναι το γεγονός ότι η Ριζ Γουίδερσπουν μόλις αποχώρησε από το «Pale Blue Dot», την ταινία επιστημονικής φαντασίας του Νόα Χόλεϊ στην οποίο επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει και να κάνει την παραγωγή, και που αναμενόταν να ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη. Τυχαίο;

Διαβάστε ακόμη