Buzz

Υπήρξε η Κριστίνα Χέντριξ «Bond-girl»; Περίπου...

στα 10

Η Τζόουν των «Mad Men», η χυμώδης κοκκινομάλλα που ανακηρύχθηκε το «πιο σέξι θηλυκό του 2011», η γυναίκα με το cameo που άλλαξε την... πορεία του «Drive» υπήρξε κορίτσι του Τζέιμς Μποντ; Πότε, που, δίπλα σε ποιον; Δείτε το βίντεο...

Υπήρξε η Κριστίνα Χέντριξ «Bond-girl»; Περίπου...

Τέλη της δεκαετίας του 90. Στα ατσαλάκωτα κουστούμια, στα gadgets που υποσχόταν το νέο μιλένιουμ και στην Ζ3 του πράκτορα 007 γλιστρούσε με άνεση και απαράμιλλη γοητεία ο Πιρς Μπρόσναν - o Τζέιμς Μποντ #5.

Από το 1995 μέχρι το 2002 πέρασαν πολλά θηλυκά από δίπλα του. Ανάμεσα σ' αυτά και μία γυναίκα που τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τον ορισμό και τον σωματότυπο του σέξι συμβόλου.

Η Κριστίνα Χέντριξ που γεμίζει τον αέρα των γραφείων του «Mad Men» με την υπόσχεση που αφήνουν οι καμπύλες της, 14 χρόνια πριν είχε φλερτάρει on camera με τον πράκτορα 007. Οχι όμως σε μία Μποντ ταινία, αλλά ...σ' ένα διαφημιστικό πιστωτικής κάρτας.

Ναι, φαίνεται ότι ακόμα κι ο Μποντ πρέπει να κουβαλάει πλαστικό χρήμα όπως τον συμβουλεύει κι ο Q, καθώς η Κριστίνα Χέντριξ (με αστεία βρετανική προφορά) θα δεχτεί τις προσωπικές του επιταγές μόνο αν της δείξει ταυτότητα - ή άδεια αυτοκινήτου, ή (κλείσιμο ματιού) «άδεια να σκοτώνει».

Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι η καλύτερη, αλλά η συλλεκτική σημασία του διαφημιστικού σποτ από το 1997 αρκετά διασκεδαστική!

Οσο απολαμβάνετε αυτό το blast from the past, να θυμηθούμε ότι οι Μπρόσναν - Χέντριξ ξανασυναντήθηκαν πρόσφατα στα πλατό της ρομεντικής κομεντί «Μα Πως τα Καταφέρνει;». Και τώρα εκείνη είναι πιο διάσημη από αυτόν...