Buzz

Η ταινία «AND» του Γιώργου Λάνθιμου μετονομάστηκε σε «Kinds of Kindness»

στα 10

Η επόμενη ταινία του Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν θα έχει πλέον τον τίτλο «Kinds of Kindness».

Η ταινία «AND» του Γιώργου Λάνθιμου μετονομάστηκε σε «Kinds of Kindness»

Αν κάθε σκηνοθέτης έχει τη δική του μούσα, του Γιώργου Λάνθιμου είναι πλέον σίγουρα η Εμα Στόουν.

Κι ενώ το «Poor Things» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται για το νέο κινηματογραφικό του ταξίδι, μια κωμωδία, γραμμένη από τον ίδιο, μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, στην πέμπτη τους συνεργασία μετά τον «Κυνόδοντα», τις «Αλπεις», τον «Αστακό» και το «Φόνο του Ιερού Ελαφιού» και φυσικά με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Λάνθιμος λέει πως τον τρελαίνει η σεμνοτυφία γύρω από το σεξ στις ταινίες

Emma Stone Athens 607 4

Ο τίτλος της ταινίας αρχικά ήταν «AND» αλλά τώρα μετονομάστηκε σε «Kinds of Kindness». Η ταινία αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο του post production μετά και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της το 2022 στην Νέα Ορλεάνη. Το «And» αποτελεί και την τέταρτη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με την Εμα Στόουν, μετά την «Ευνοούμενη», το «Poor Things» και τη «Βληχή», το μικρού μήκους φιλμ που γυρίστηκε για την Εθνική Λυρική Σκηνή. Μαζί της συμπρωταγωνιστούν και οι Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Τζο Αλγουιν, Τζεσι Πλέμονς και άλλοι.

Κι ενώ η πλοκή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, σε ένα άρθρο New York Times για τον Γουίλεμ Νταφόε, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της παραγωγής ο Νταφόε άφησε την συμπρωταγωνίστριά του Στόουν να τον χαστουκίσει 20 φορές για ένα πλάνο στο οποίο δεν εμφανίστηκε καν. Ο ηθοποιός δεν είχε γυρίσματα εκείνη την ημέρα, αλλά εμφανίστηκε για να βοηθήσει τους συμπρωταγωνιστές του να μπουν στο χαρακτήρα τους, αλληλεπιδρώντας μαζί τους εκτός σκηνής.