Buzz

Woody Woodpecker is back!

στα 10

H ομάδα του «Εγώ ο Απαισιότατος» φέρνει στην μεγάλη οθόνη τον Γούντι τον Τρυποκάρυδο, 40 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση του στο σινεμά...

Woody Woodpecker is back!

Ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος γεννήθηκε το 1940 από τον κομίστα Γουόλτερ Λανγκ, ως αποτέλεσμα μιας δυσάρεστης εμπειρίας με έναν τρυποκάρυδο που έζησε ο ίδιος και η γυναίκα του στη διάρκεια των διακοπών τους. Το γεγονός ότι αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες κινουμενών σχεδίων όλων των εποχών, έφτασε στο να προταθεί για Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού το 1947 (η πρώτη και μοναδική φορά που κάποιο τραγούδι από μικρού μήκους ταινίας έφτασε ποτέ στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιού) και υπήρξε για χρόνια μόνιμος κάτοικος της τηλεοπτικής παιδικής ζώνης, είναι γεγονότα που έχει ήδη καταγράψει η ιστορία.

Οπως και το γεγονός πως, αδιάκοπα, μέχρι και το 1972, ο Γούντι δεν έλειψε ούτε στιγμή από το σινεμά, κλείνοντας την καριέρα του (μαζί με αυτή του δημιουργού του) με το «Bye, Bye, Blackboard» για να εμφανιστεί από τότε μόνο ως guest στο «Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ;».

Γραμμένη από την ομάδα που σκέφτηκαν το «Blades of Glory» με τον Γουίλ Φέρελ, η νέα μεγάλου μήκους περιπέτεια του Γούντι έρχεται όχι μόνο για να εκμοντερνίσει και να συστήσει σε μια νεότερη γενιά έναν αρχετυπικό ήρωα της ιστορίας των κινουμένων σχεδίων, αλλά και να προσπαθήσει να χτίσει ένα franchise που - γιατί όχι - μπορεί να αποβεί κερδοφόρο.

To μόνο που ελπίζουμε είναι ο νέος Γούντι ο Τρυποκάρυδος να μοιάζει πιο πολύ στο «Εγώ ο Απαισιότατος» και λιγότερο στο «Hop» της Illumination Entertainment που έχει αναλάβει το πρότζεκτ.

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι δείτε παρακάτω μια διασκεδαστική περιπέτεια του Γούντι του Τρυποκάρυδου από τα 40s.