Buzz

Ο Γούντι Αλεν στην Αθήνα (και) για να παρουσιάσει την πρεμιέρα της νέας του ταινίας

στα 10

O Γούντι Αλεν θα παρευρεθεί και θα προλογίσει την πανελλήνια πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Γυρίσματα της Τύχης» στην Αίγλη Ζαππείου στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Γούντι Αλεν στην Αθήνα (και) για να παρουσιάσει την πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Ο Γούντι Αλεν, θα βρίσκεται στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο για δύο λόγους: για την παράσταση στο Ηρώδειο στις 9 Σεπτεμβρίου με την New Orleans Jazz Band και για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, μια μέρα πριν, στις 8 Σεπτεμβρίου τη νέα του ταινία «Γυρίσματα της Τύχης» στην Αίγλη Ζαππείου, λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η πρεμίερα της ταινίας, με τον Γούντι Αλεν παρών για να την προλογίσει, γίνεται σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας.

coup de chance Ο Γούντι Αλεν στα γυρίσματα της ταινίας με την Λου ντε Λάαζ και τον Νιλς Σνάιντερ

Τα «Γυρίσματα της Τύχης», η 50ή ταινία του Γούντι Αλεν γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Γαλλία και αφηγείται τις περιπέτειες της Φανί (Λου ντε Λάαζ) και του Ζαν (Μελβίλ Πουπό) οι οποίοι μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι – είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν. Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά…

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου από τη Spentzos Film.

Coup de Chance greek poster