Buzz

Οι πρώτες αντιδράσεις του «Wonka» μιλούν για μια κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία

στα 10

Η ταινία, με πρωταγωνιστή τον Τίμοθι Σαλάμε στον ρόλο του εμβληματικού σοκολατοποιού, θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο και στην Ελλάδα.

Οι πρώτες αντιδράσεις του «Wonka» μιλούν για μια κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία

Η Warner Bros. ετοιμάζεται να φέρει για τρίτη φορά του Γουίλι Γουόνκα στη μεγάλη οθόνη, διασκευάζοντας το «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Ρόαλντ Νταλ. Τον περιπετειώδη, εκκεντρικό Γουίλι Γουόνκα, τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, έχουν ενσαρκώσει θρυλικά, πρώτα ο Τζιν Γουάιλντερ το 1971 κι έπειτα ο Τζόνι Ντεπ το 2005.

Το εμβληματικό αυτό ρόλο έρχεται να αναλάβει τώρα ο Τίμοθι Σαλαμέ στην ταινία του Πολ Κινγκ «Wonka», η οποία εστιάζει στα νεανικά χρόνια του Γουίλι Γουόνκα και στις περιπέτειές του πριν ανοίξει το πιο διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας του κόσμου.

Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου - και στην Ελλάδα, αλλά πρόσφατα έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα της και αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν να μπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πουν τη γνώμη τους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τίμοθι Σαλαμέ μας δείχνει το εργοστάσιο σοκολάτας του στο νέο τρέιλερ του «Wonka»

wonka

Αρκετοί είναι αυτοί που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ταινία λέγοντας πως το «Wonka» είναι μια ευχάριστη έκπληξη, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει μια «κλασική» χριστουγεννιάτικη ταινία, δίνοντας μια «γλυκιά» δόση του franchise, ενώ άλλοι το συγκρίνουν με το «να βλέπεις μια ζωντανή παράσταση του Μπρόντγουεϊ!» Το Σαλαμέ παρουσιάζεται εδώ ως μια έξυπνη και «μαγνητική» παρουσία στον ρόλο του σοκολατοποιού, χάρη στο «ιδιότροπο» όραμα του Κινγκ.

Το «Wonka» είναι βασισμένη στους ήρωες του Νταλ, σε σενάριο του Σάιμον Φάρναμπι, και πρωταγωνιστούν οι Ρόουαν Ατκινσον, Σάλι Χόκινς, Ολίβια Κόλμαν, Ματ Λούκας, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Σάιμον Φάρναμπι, Κόλιν Ο’ Μπράιεν, Ελι Γουάιτ και τον Χιου Γραντ στον ρόλο ενός Ούμπα Λούμπα.

Δείτε μερικές αντιδράσεις παρακάτω.