Buzz

I want to live in America! Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συνεχίζει τα γυρίσματα του «West Side Story»

στα 10

Δείτε φωτογραφίες της από το γύρισμα της μουσικοχορευτικής σκηνής που είχε κάνει διάσημη η Ρίτα Μορένο!

I want to live in America! Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συνεχίζει τα γυρίσματα του «West Side Story»

Οι Jets και οι Sharks επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας των Ρόμπερτ Γουάιζ και Τζερόμ Ρόμπινς το 1961, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ και μια εκ νέου διασκευή του διάσημου μιούζικαλ που παίχτηκε πρώτη φορά το 1957 για να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών.

Μια ακόμη εκδοχή του «Ρωμαίος & Ιουλιέτα» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, το «West Side Story» αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε ένα αγόρι (Τόνι) και ένα κορίτσι (Μαρία) δυο αντίπαλων συμμοριών στη Νέα Υόρκη του 1957. Την εκδοχή του Σπίλμπεργκ υπογράφει σεναριακά ο βραβευμένος με Πούλιτζερ και υποψήφιος για Οσκαρ, Τόνι Κούσνερ.

Διαβάστε ακόμη: «West Side Story»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ βρήκε τη «Μαρία» του στο πρόσωπο μιας 17χρονης (και το χρωστά στη Lady Gaga!)

West Side Story America 607 1

Στην ταινία παίζουν ακόμη η Αριάνα ΝτεΜπόουζ (Ανίτα), η Ανα Ιζαμπέλ (Ροζαλία), ο Κόρει Στολ (Λοχαγός Σρανκ), ο Μπράιαν ντ' Αρσι Τζέιμς (Αξιωματικός Κρούπκε), ο Κέρτις Κουκ (Εϊμπ) και η Ρίτα Μορένο που έπαιζε και στην ταινία του 1961 (κερδίζοντας Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου) η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και είχαμε ήδη δει λίγες εικόνες από τη χορευτική σκηνή των «Jets» με τον Σπίλμπεργκ να σκηνοθετεί σε μεγάλα κέφια.

Σήμερα, βλέπουμε την Αριάνα ΝτεΜπόουζ, στο ρόλο της «Ανίτα» που είχε κάνει διάσημο η Ρίτα Μορένο, να ερμηνεύει το «America».

Τη χορογραφία της ταινίας έχει αναλάβει ο Τζάστιν Πεκ.


Διαβάστε ακόμα: Ο Ανσελ Ελγκορτ είναι ο Τόνι στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

West Side Story America 607 2

West Side Story America 607 3

West Side Story America 607 4

West Side Story America 607 5

West Side Story America 607 6

Θυμηθείτε την κλασική σκηνή με τη Ρίτα Μορένο:


Δείτε εδώ την Αριάνα ΝτεΜπόουζ στην πρώτη της επίσημη φωτογραφία ως Ανίτα:

west side story 607