Buzz

Κρουαζιέρα με τον Γουές Αντερσον

στα 10

Πως λέμε Life Aquatic; Ο Γουες Αντερσον ανεβαίνει στο Queen Mary 2 με την Τίλντα Σουίντον και τον Τζέισον Σγούορτσμαν για μια κρουαζιέρα που θα μείνει στην ιστορία.

Κρουαζιέρα με τον Γουές Αντερσον

Σε μια εκκεντρική απόφαση που ταιριάζει απόλυτα με το σύμπαν των ταινιών του, ο Γουές Αντερσον επιβιβάζεται στις 13 Ιουνίου στο κρουαζιερόπλοιο Queen Mary 2, μαζί με την Τίλντα Σουίντον και τον Τζέισον Σγουόρτσμαν και τον Ρόμαν Κόπολα για να διασχίζουν τον Ατλαντικό και να κάνουν την απόσταση από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο μια μικρή... life aquatic.

Στη διάρκεια του ταξιδιού οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους πρωταγωνιστές του «The Grand Budapest Hotel», αλλά και να δουν μια ειδική προβολή της ταινίας με το εισιτήριο για όλη την... εμπειρία να κοστίζει αυτή τη στιγμή από 1.298 μέχρι 18.948 δολάρια.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γουες Αντερσον και οι αγαπημένοι του συνεργάτες θα γιορτάσουν την τεράστια επιτυχία του «The Grand Budapest Hotel» που είναι - μέχρι σήμερα - η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στην καριέρα του, έχοντας συγκεντρώνσει περισσότερα από 140 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ταυτόχρονα θα κάνουν τα δέκατα γενέθλια του Queen Mary 2 να αποκτήσουν κινηματογραφική υπόσταση...

Κι όλα αυτά ενώ ο Αντερσον ετοιμάζεται για νέες κινηματογραφικές περιπέτειες, συνυπογράφοντας ξανά ένα σενάριο με τον Ρόμαν Κόπολα, που όπως το περιγράφει ο πρώτος: «είναι κάπως αφηρημένα avant-garde και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα κάτσι... είναι κάτι που μάλλον πολλά πράγματα συμβαίνουν την ίδια στιγμή».

Περισσότερος Γουές Αντερσον: