Buzz

Το «Weird Al» θέλει να είναι η παρωδία των βιογραφικών ταινιών

στα 10

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο σε λίγες μέρες, πριν παιχτεί στο Roku στις 4 Νοεμβρίου

Το «Weird Al» θέλει να είναι η παρωδία των βιογραφικών ταινιών

Μέσα στην πληθώρα το κινηματογραφικών βιογραφιών που ετοιμάζονται το τελευταίο καιρό, μια από αυτές είναι και εκείνη του «Weird Al» Γιάνκοβιτς, έναν καλλιτέχνη που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική βιομηχανία, με τίτλο «Weird: The Al Yankovic Story».

Το κανάλι συνεργάστηκε με το Funny or Die και το Tango για την βιογραφική ταινία του κωμικού/τραγουδιστή με τίτλο «Weird: The Al Yankovic Story» και θα ακολουθεί την καριέρα του από την δεκαετία του ’80 ως και σήμερα. Σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Ράντκλιφ στον ρόλο του Weird Al όπου όταν ήταν ένα νεαρό αγόρι οι γονείς του του είπαν δεν μπορεί να γίνει ο άντρας που ήθελε να είναι. Φυσικά, ο ίδιος το αγνοεί όλο αυτό και αργότερα γίνεται ένας πολύ δημοφιλής μουσικός με τεράστια περιουσία και έχει τη Madonna ως κοπέλα του.

Φυσικά πολλά από αυτά δεν ισχύει και η ταινία φαίνεται πως γυρίστηκε ως μια παρωδία παρά ως μια κινηματογραφική βιογραφία ενός τραγουδιστή που έφτιαξε την καριέρα του με τις παρωδίες άλλων τραγουδιών, κάτι που ίσως αρμόζει τέλεια στη ζωή του Γιάνκοβιτς.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μεταμοφρώνεται στον «Weird Al» Γιάνκοβιτς στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Weird: The Al Yankovic Story»

weird al

«Οταν κυκλοφόρησε η τελευταία μου ταινία “UHF” το 1989, έκανα μια επίσημη υπόσχεση στους θαυμαστές μου ότι θα κυκλοφορούσα μια ταινία μεγάλου μήκους κάθε 33 χρόνια, σαν ρολόι. Είμαι πολύ χαρούμενος που λέω ότι είμαστε εντός προγράμματος. Και είμαι απολύτως ενθουσιασμένος που ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα με ενσαρκώσει στην ταινία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο θα τον θυμούνται οι μελλοντικές γενιές», δήλωσε ο Γιάνκοβιτς για το «Weird: The Al Yankovic Story».

Σήμερα κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας με την πρεμιέρα της να πραγματοποιείται στις 8 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ αναμένεται να προβληθεί στην πλατφόρμα του Roku στις 4 Νοεμβρίου.

weird al