Buzz

«The Water Diviner»: Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ράσελ Κρόου έχει τρέιλερ

στα 10

Πρώτος παγκόσμιος, πονεμένος πατέρας, πανέμορφη Τουρκάλα, Αυστραλιανές πεδιάδες και Κωνσταντινούπολη, όλα τα έχει το ιστορικό δράμα που σκηνοθετεί ο, ως τώρα, οσκαρικός ηθοποιός.

«The Water Diviner»: Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ράσελ Κρόου έχει τρέιλερ

Ο Ράσελ Κρόου, ως ηθοποιός κι ως φυσιογνωμία γενικότερα είναι πληθωρικός. Γι’ αυτό και στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του, την ταινία με τον τίτλο «The Water Diviner», που θα βγει στις αυστραλέζικες, τουλάχιστον, αίθουσες την επομένη των Χριστουγέννων, δεν περιορίζεται σε κάτι απλό και προσωπικό, αλλά στήνει ένα ιστορικό κι οικογενειακό έπος που περιπλανιέται στους τόπους του Πρώτου Παγκόσμιου, διασχίζει δυο ηπείρους, περιλαμβάνει μάχες, έρωτες κι απώλειες και, κρίνοντας από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε και που μπορείτε να δείτε παρακάτω ,μπορεί να φέρνει από Σπίλμπεργκ και Μινγκέλα στα καλά του, μέχρι Σμαραγδή στα κακά του.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Ράσελ Κρόου, ως Κόνορ, Αυστραλός αγρότης, ο οποίος αφήνει την πατρίδα του και ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη, αναζητώντας τα ίχνη των τριών αγοριών του που χάθηκαν στη μάχη της Καλλίπολης. Η Ολγκα Κουριλένκο υποδύεται μια (καλλονή, by the way), ξενοδόχο στην Τουρκία που κινεί το ερωτικό ενδιαφέρον του Κόνορ κι ο («Κάποτε στην Ανατολία») Γιλμάζ Ερντογάν είναι ο Τούρκος αξιωματικός που δίνει στον ήρωα ελπίδες ότι οι γιοι του είναι ακόμα ζωντανοί. Στο φιλμ συμπρωταγωνιστεί κι ο – γνώριμος από το «Divergent» - Τζέι Κόρτνεϊ. Τη φωτογραφία της ταινίας, που ήδη από το τρέιλερ φαίνεται μαγευτική καθώς αποτυπώνει μοναδικά τοπία, υπογράφει ο Αντριου Λέσνι των «Hobbit» και του «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση». Το σενάριο του «The Water Diviner» έχουν γράψει οι Αντριου Αναστάσιος (ελληνικής καταγωγής) και Αντριου Νάιτ, βασισμένοι σε μια φράση που διάβασαν σε ένα γράμμα που έστειλε ένας στρατιώτης στην μάχη της Καλλίπολης στα Δαρδανέλια το 1919. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και γράψτε μας γνώμες στα σχόλια.

Διαβάστε ακόμη: