Buzz

Η Universal ετοιμάζει μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη μουσική του Prince

στα 10

Μόνο που δεν θα πρόκειται για βιογραφία, αλλά για ένα πρωτότυπο φιλμ στα χνάρια του… «Mamma Mia!».

Η Universal ετοιμάζει μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη μουσική του Prince

Μπορεί η πρόσφατη επιτυχία του «Bohemian Rhapsody» να ήταν η αφορμή; Τίποτα δεν αποκλείεται, καθώς σύμφωνα με το Variety, η Universal εξασφάλισε τα δικαιώματα για μια σειρά τραγουδιών του Prince. Μόνο που δεν έχει σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μια συμβατική μουσική βιογραφία όπως το πρόσφατο, πολυσυζητημένο φιλμ του Μπράιαν Σίνγκερ για τον Φρέντι Μέρκιουρι, ούτε καν για μία καμουφλαρισμένη βιογραφία, καθώς η εταιρεία ενδεχομένως να θεωρεί πως κάτι τέτοιο έχει ήδη γίνει, με το «Purple Rain» του 1984, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Prince.

Αντιθέτως, το στούντιο έχει στα σκαριά ένα πρωτότυπο μιούζικαλ στα χνάρια του… «Mamma Mia!». Ναι, καλά διαβάσατε. Η ταινία απλά θα εμπνέεται από τη μουσική του Prince και θα τη χρησιμοποιεί ως αφετηρία για να αφηγηθεί μια νέα (φανταστική) ιστορία.

Διαβάστε ακόμη: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Prince ετοιμάζει το Netflix

Purple Rain 607

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα κινηματογραφικά δικαιώματα για τη μουσική του Prince βρίσκονταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των στούντιο, ωστόσο η Universal ήταν αυτή που κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία και βρίσκεται αυτή τη στιγμή ήδη σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με πιθανούς σεναριογράφους και παραγωγούς.

Μόνο ο καιρός (και, προφανώς, οι συντελεστές που θα πλαισιώσουν το πρότζεκτ), θα δείξει αν πρόκειται για κάτι που θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον ή απλά για μία αρπαχτή.

Διαβάστε ακόμη

Tags: Prince