Buzz

Τομ Χάνκς + Τομ Τίκβερ: Ξέφρενο τρέιλερ για το «A Hologram for the King»

στα 10

Ο Τομ Τίκβερ ετοιμάζεται να ξαναπάρει την πάνω βόλτα κινηματογραφικά, με λίγη βοήθεια απ' τον Τομ Χανκς και βάση ένα από τα πιο ενδιαφέρονται βιβλία των τελευταίων χρόνων.

Flix Team
Τομ Χάνκς + Τομ Τίκβερ: Ξέφρενο τρέιλερ για το «A Hologram for the King»

Η μεταφορά του βιβλίου του Ντέιβ Εγκερς «A Hologram for the King», που υπήρξε φιναλίστ για το αμερικανικό National Book Award, και ένα από τα best seller των τελευταίων χρόνων, ενώνει ξανά τον σκηνοθέτη (ή έναν από τους σκηνοθέτες) με τον πρωταγωνιστή του «Cloud Atlas», σε μια ταινία που παρά τον φουτουριστικό τίτλο, πατάει γερά τα πόδια της στο παρόν. Ή στην πραγματικότητα όχι και τόσο γερά, αν σκεφτείς ότι διαδραματίζεται στα αμμώδη εδάφη της Σαουδικής Αραβίας, εκεί όπου φτάνει ο Αλαν Κλέι του Τομ Χανκς (όχι μόνο πρωταγωνιστής, αλλά και παραγωγός της ταινίας), ένας εκπρόσωπος μιας εταιρίας τεχνολογίας, προσπαθώντας να πουλήσει στον Βασιλιά της Σαουδική Αραβίας ένα πρόγραμμα που δημιουργεί ένα απόλυτα πιστευτό ολόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη: O Τομ Χανκς κι ο Τομ Τίκβερ σχεδιάζουν ένα «Ολόγραμμα για τον Βασιλιά»

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Αλαν Κλέι να καταφέρει κάτι αξιοζήλευτο, να αποδείξει στους πολύ νεότερους συναδέλφους του ότι το έχει ακόμη, να ξεφύγει από τα χρέη του, να πληρώσει τα δίδακτρα του κολεγίου της κόρης του κι επιτέλους να ευτοεπιβεβαιωθεί. Μόνο που με τον ίδιο και τους τεχνικούς της εταιρίας του να προετοιμάζουν την παρουσίασή τους απομονωμένοι σε μια τέντα έξω από τα κτίρια μιας καινούριας μητρόπολης που δεν μοιάζει να χτίζεται με τους ρυθμούς που θα έπρεπε, περιμένοντας έναν βασιλιά που είναι συνεχώς απών και τον κλιματισμό να μην δουλεύει σωστά, η πολυπόθητη στιγμή της επιτυχίας μοιάζει να απομακρύνεται καθημερινά.

Ο Τομ Τίκβερ έγραψε ο ίδιος το σενάριο για το κινηματογραφικό «A Hologram for the King» βασισμένος στο βιβλίο και γύρισε την ταινία το 2014 στο Μαρόκο και τη Γερμανία. Εκτός από τον Χανκς, στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Σαρίτα Τσαουντάρι (η γυναίκα του Σολ από το «Homeland»), η Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν (του «Borgen»), ο Ομάρ Ελμπα, ο Ντέιβιντ Μένκιν και ο Τομ Σκέριτ. Οι πρώτες φωτογραφίες μόλις κυκλοφόρησαν (ομολογουμένως όχι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικές, αλλά περιμένουμε τα καλύτερα) και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω. Εν τω μεταξύ, ο Τίκβερ προετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του, «Babylon Berlin», βασισμένη στα αστυνομικά μυθιστορήματα του Βόλκερ Κούτσερ που τοποθετούνται στο Βερολίνο του '20, στο σταυροδρόμι της πολιτικής, των τεχνών, του εξτρεμισμού, των ναρκωτικών και του θανάτου.

Δείτε εδώ το ξέφρενο τρέιλερ του «A Hologram for the King»:


Δείτε εδώ το δεύτερο, βρετανικό τρέιλερ του «A Hologram for the King»:


Διαβάστε ακόμη:

hologram 607

hologram 607

hologram 607

hologram 607

hologram 607

hologram 607

hologram 607

hologram 607

hologram 607

hologram 607