Buzz

«Two Worlds Colliding»: η άνοδος και η πτώση του Μάικλ Χάτσενς στο σινεμά!

στα 10

Ηταν πριν 15 χρόνια ακριβώς όταν ο Μάικλ Χάτσενς των INXS βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, σε ηλικία μόλις 37 ετών. Τώρα μια κινηματογραφική βιογραφία αναζητά την αλήθεια ενός ποπ σταρ που έφυγε νωρίς...

«Two Worlds Colliding»: η άνοδος και η πτώση του Μάικλ Χάτσενς στο σινεμά!

Το σενάριο για την κινηματογραφική βιογραφία του Μάικλ Χάτσενς υπογράφει ο Μπόμπι Γκαλίνσκι (σεναριογράφος του «Flatliners»), σχεδόν σαν ένα προσωπικό πρότζεκτ που προσπαθεί να υλοποιήσει εδώ και μια δεκαετία, και βασίζεται στο βιβλίο «Just a Man - The Real Michael Hutchence» που κυκλοφόρησε το 2000 και συνυπογράφου η μητέρα και η αδερφή του ηγέτη των INXS.

Σύμφωνα με τον Γκαλίνσκι, η ταινία θα είναι στο στιλ μουσικών βιογραφικών όπως το «Ray» και το «Walk the Line» καλύπτοντας όλη τη ζωή του Χάτσενς, από τη γέννησή του μέχρι την άνοδο του στο μουσικό στερέωμα και το θάνατο του στις 22 Νοεμβρίου του 1997: «Είμαι σεναριογράφος εδώ και 35 χρόνια και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να κάνω εδώ και μια δεκαετία. Νομίζω πως τώρα ήρθε η στιγμή. Θέλω να είναι μια ταινία που να δείξει τον άνθρωπο πίσω από τον σταρ. Οχι μόνο τον τύπο που όλοι έβλεπαν να ηλεκτρίζεται στη σκηνή. Τι τον κινητοποιούσε, ποιοι ήταν οι δαίμονές του, τα πράγματα που αγαπούσε...».

Τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για την ταινία, εκτός από τον τίτλο της που θα είναι «Two Worlds Colliding» από το διάσημο στίχο του «Νever Tear Us Apart», ενώ για το κάστινγκ του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Χάτσενς, ο Γκαλίνσκι το μόνο που δήλωσε ήταν ότι βρίσκεται σε συννενόηση με κάποιους ηθοποιούς, ανάμεσα τους ένας Βρετανός τζέντλεμαν και αρκετοί Αυστραλοί.

Η ανακοίνωση για την προετοιμασία της κινηματογραφικής βιογραφίας του Μάικλ Χάτσενς ήρθε ακριβώς τη στιγμή όπου οι INXS ανακοίνωσαν επίσημα και τη διάλυση τους, μετά από 35 χρόνια πορείας, η οποία σταμάτησε απότομα το 1997 για να μην ανακάμψει ποτέ.