Buzz

Twixt: Πρώτη εικόνα από την νέα ταινία του Φράνσις Φ. Κόπολα

στα 10

Δεν είναι μπάρα δημητριακών, είναι ταινία. Σας είχαμε μιλήσει για το «Twixt» (ο αρχικός τίτλος ήταν «Twixt Now And Sunrise»), το νέο goth θρίλερ του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Twixt: Πρώτη εικόνα από την νέα ταινία του Φράνσις Φ. Κόπολα
Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα έχει τραβήξει όλους τους προβολείς της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, γιατί φαίνεται ότι στο Comic-Con τον περιμένουν ως Μεσσία.

Κι αυτό, γιατί ο 62χρονος αμερικανός σκηνοθέτης συντηρεί ένα δυνατό cult following με τις ταινίες που ξεκίνησε την καριέρα του («Dementia 13», «The Terror»), αλλά και με το «Δράκουλα» του 1992, που σηματοδοτεί και την τελευταία χρονιά που ο Κόπολα επισκέφθηκε το Comic-Con. Η ανακοίνωση λοιπόν ότι θα παραβρεθεί για να παρουσιάσει, μαζί με τον συνθέτη του σάουντρακ της ταινίας Νταν Ντίκον, σκηνές από το «Twixt», έχει αναστατώσει τα πλήθη του φεστιβάλ. Μάλιστα πίσω από αυτή την παρουσίαση κρύβεται κι ένα μικρό event, καθώς ο Κόπολα έχει σκοπό να εμπλέξει το κοινό σε μία «πρόβα τζενεράλε» της ταινίας και να ενσωματώσει τους θεατές σε μία «πρωτοποριακή performance».

Ολα αυτά θα συμβούν το Σάββατο, αλλά προς το παρόν το Entertainment Weekly μας διοχετεύει μία πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα.

Εκτός από την Ελ Φάνινγκ που ακούει προσεχτικά τον σκηνοθέτη της στο στιγμιότυπο αυτό των γυρισμάτων, πρωταγωνιστούν οι Βαλ Κίλμερ, Τζόαν Γουέιλι, Μπρους Ντερν, Μπεν Τσάπλιν, Ντον Νοβέλο.

Διαβάστε για την εμπνευσμένη από όνειρο του Κόπολα ιστορία του «Twixt», αλλά και τις επιρροές του από τους Εντγκαρ Αλαν Πόε και Νάθανιελ Χόθορν...

Το «Twixt» δεν έχει ακόμα διανομή, αλλά ο Κόπολα προγραμματίζει την έξοδό του, πολύ ταιριαστά, για το τριήμερο του Halloween.