Buzz

3 Xρόνια Flix: The party edition

στα 10

Ειχαμε λόγους να γιορτάσουμε και καλούς φίλους να μοιραστούμε τη χαρά μας. Σας ευχαριστούμε όλους.

Flix Team
3 Xρόνια Flix: The party edition
Φωτογραφίες: Πηνελόπη Γερασίμου, Ιωάννα Χατζηανδρέου

Τρία χρόνια πέρασαν απ' όταν το Flix.gr βγήκε «στον αέρα» και ομολογούμε πως ένα πάρτι για να γιορτάσουμε κάτι που μας κάνει καθημερινά χαρούμενους είχε μάλλον καθυστερήσει. Ετσι την Δευτέρα 5 Μαΐου, στο Six D.O.G.S δοκιμάσαμε να ανακαλύψουμε πώς θα ήταν το Flix αν δεν ήταν κινηματογραφικό site, αλλά... πάρτι.

Και ήταν γεμάτο αγάπη.

Πλημμυρισμένο από φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες, σκηνοθέτες και ηθοποιούς, αναγνώστες, ανθρώπους από κάθε πλευρά του σινεμά, όλους αυτούς που από πολύ νωρίς μας έδειξαν πως κάνουμε κάτι σωστά.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα μας έκαναν ένα από τα καλύτερα δώρα που είχαμε ποτέ: Ενα live με τραγούδια από το σινεμά που έκανε την βραδιά αξέχαστη για όσους την έζησαν.

Η Κόρα Καρβούνη έδειξε πως θα ήταν καλύτερη κι από την Μισέλ Φάιφερ στο «Fabulous Baker Boys» τραγουδώντας «My Funny Valentine». H Πηνελόπη Τσιλίκα έδωσε μια εντελώς «Twin Peaks» εκδοχή στο «Get Happy» της Τζούντι Γκάρλαντ.

Η Μαρία Ναυπλιώτου θα ήταν απόλυτα ταιριαστή σε ένα από τα πάρτι του «Υπέροχου Γκάτσμπι» τραγουδώντας το «Back to Black».

Ο Χρήστος Λούλης και το γιουκαλίλι του θα έκαναν τον Ράιαν Γκόσλινγκ να ζηλέψει με την εκτέλεση του «You Always Hurt The Οnes You Love» από το «Blue Valentine» κι ο Αργύρης Ξάφης μας θύμισε τη νιάτα μας και το «Breakfast Club» με το «Don't You (Forget About Me)» που μας έκανε όλους να τραγουδάμε μαζί του.

Και τι καλύτερο κλείσιμο γι αυτό το υπέροχο show από τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο που έδωσαν νέα έννοια στο «(I've had) The Time of My Life» αποδεικνύοντας πως όπως και και την Μπέιμπι στο «Dirty Dancing», ότι «nobody puts Makis in the corner».

Ολο το υπέροχο secret gig οργανώθηκε μαζί με τον εξαιρετικό Γιώργο Νανούρη, στήθηκε πάνω στις νότες του Αντώνη Παπακωνσταντίνου, τις χορδές του Δημοσθένη Γρίβα και το τρομπόνι του Σταύρου Σβήγκου. Τους ευχαριστούμε όλους για την αγάπη, την γενναιοδωρία και το κέφι και είμαστε σίγουροι ότι το διασκέδασαν κι εκείνοι όσο κι εμείς.

Και φυσικά, ευχαριστούμε τον Νίκο Πετρουλάκη και τον Quentin, για τις υπέροχες μουσικές που μας βοήθησαν να συνεχίσουμε το... dirty dancing μέχρι νωρίς το πρωί, απολαμβάνοντας δροσερές μπύρες Fischer, ουίσκι Jameson με πάγο ή σε μια υπέροχη κοκτέιλ εκδοχή με ginger ale και λάιμ και φυσικά τρώγοντας τα αξέχαστα Popy's Gourmet Pop Corn τα οποία οφείλετε να δοκιμάσετε για να επαναπροσδιορίσετε τι ακριβώς σημαίνει νόστιμο ποπ κορν!

Ευχαριστούμε όλους όσους ήσασταν εκεί. Αλλά κι όλους όσους είστε εδώ, στις σελίδες του flix.gr αυτά τα τρία χρόνια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακριβώς έτσι, επαγγελματικά αλλά με κέφι, δίχως αχρείαστους εγωισμούς και ανόητες μικρότητες, δίχως τυμπανοκρουσίες και υπερβολές, αλλά με αγάπη και με τον τρόπο του Flix.

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01Είχαμε κι αίθουσα προβολής

01Κόρα Καρβούνη, Γιώργος Νανούρης

01100% Σινεμά

01Χρήστος Λούλης, Σταύρος Σβήγκος

01Γιώργος Φουρτούνης

01Kώστας Σιραδάκης

01Αχιλλέας Κυριακίδης

01Νίκος Πάστρας, Αλέξανδρος Βούλγαρης, Παναγιώτης Ευαγγελίδης

01Θέμιδα Μπαζάκα, Πάνος Χ. Κούτρας, Μαρία Κατσουνάκη, Ιλια Παπασπύρου

01Φώτης Βαλλάτος και Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος

01Παναγιώτης Τιμογιαννάκης

01Νίκος Περάκης

01Φαίδρα Βόκαλη και σε δεύτερο πλάνο, Λήδα Γαλανού, Αχιλλέας Κυριακίδης κι Αλέξης Γρίβας

01Γιώργος Τσούργιαννης, Μιχάλης Κωνσταντάτος

01Μαρκέλλα Γιαννάτου, Λευτέρης Χαρίτος

01Θέμις Μπαζάκα

01Τάκης Τσαντίλης

01Νίκος Τριανταφυλλίδης, Μαρία Καραγιαννάκη

01Μανώλης Χ2: Κρανάκης και Βαμβούνης

01Flix & Radial

01Αραν Χιουζ, Χριστίνα Κουτσοσπύρου

01Παναγιώτης Ευαγγελίδης, Ελένη Μπερτέ, Μαρία Δρανδάκη, Πάνος Χ. Κούτρας

01

01Ο Γιώργος Νανούρης ιδανικός παρουσιαστής της βραδιάς

01

01

01

01Be our Valentine. Η Κόρα Καρβούνη τραγουδά υπέροχα

01

01

01

01Η Πηνελόπη Τσιλίκα μας έκανε happy!

01

01

01

01Η Μαρία Ναυπλιώτου (κι ο Δημοσθένης Γρίβας), Βack to Βlack

01

01

01

01

01Χρήστος Λούλης, Αργύρης Ξάφης και Σταύρος Σβήγκος. We won't forget about you...

01

01Αργύρης και Μάκης: we had the time of our lives! Υποκλινόμαστε!

01

01Απόπειρα Dirty Dancing άλματος και... αποθέωση!

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

Διαβάστε ακόμη:

Tags: flix.gr