Buzz

Too cute! Ο Τομ Χάρντι κι ένα κουτάβι στα γυρίσματα του «Animal Rescue»

στα 10

Κατά πάσα πιθανότητα, η τρυφερότητα στην ταινία του Μάικλ Ρ. Ρόσκαμ στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βρετανός ηθοποιός, θα εξαντλείται σε αυτές τις φωτογραφίες...

Too cute! Ο Τομ Χάρντι κι ένα κουτάβι στα γυρίσματα του «Animal Rescue»

Το «Animal Rescue» είναι βασισμένο σε ένα διήγημα του Ντένις Λιχέιν, ενός συγγραφέα και σεναριογράφου υπεύθυνου μεταξύ άλλων για το «Gone Baby Gone» του Μπεν Αφλεκ, το «Σκοτεινό Ποτάμι» του Κλιντ Ιστγουντ και το «Νησί των Καταραμένων» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο Τομ Χάρντι κρατά τον βασικό ρόλο, αυτόν ενός άντρα που θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν του στην παρανομία και να κάνει μια καινούρια αρχή στη ζωή του. Μόνο που η δουλεία του σαν μπάρμαν στην Νέα Υόρκη θα είναι απλά ένα μικρό διάλειμμα, λίγο πριν βρεθεί μπλεγμένος σε μια ληστεία μετά φόνου, μια άσχημη ιστορία που θα ξεκινήσει από ένα κλεμμένο πιτ μπουλ.

Ο σκύλος είναι αυτός που μπορείτε να δείτε να γίνεται φίλος με τον Χάρτι στις παρακάτω φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ενώ εκτός από τους δυο τους πρωταγωνιστούν ακόμη η Νούμι Ραπάς, ο Ματίας Σένερτς και όπως όλα δείχνουν ο Τζέιμς Γκαντολφίνι.

Κι αν το όνομα του σκηνοθέτη σας θυμίζει κάτι, είναι γιατί πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που δυο χρόνια πριν έκανε αίσθηση με το «Bullhead», στέλνοντας την ταινία ως τις υποψηφιότητες των Οσκαρ και τον πρωταγωνιστή του Ματίας Σένερτς σε μια μη αναστρέψιμη πορεία προς τη δόξα.

Το «Animal Rescue» είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Βέλγου σκηνοθέτη κι όλα δείχνουν ότι θα είναι ένα ακόμη δυνατό αντρικό δράμα όπως και το ντεμπούτο του.

Αλλά προς το παρόν, πριν η βία πάρει το πάνω χέρι στην οθόνη, δείτε τον Τομ Χάρντι και τον τετράποδο φίλο του σε χαριτωμένες, όλο τρυφερότητα πόζες...

2

2

2

2