Buzz

I know how things work: Νέα βίντεο από το «Tomorrowland»

στα 10

Ανυπομονώντας για την ταινία του Μπραντ Μπερντ, μαθαίνουμε δυο τρία πράγματα παραπάνω για το τι μας περιμένει στο... αύριο.

I know how things work: Νέα βίντεο από το «Tomorrowland»

Το «Tomorrowland», δείχνει να είναι ένα από εκείνα τα φιλμ που το Χόλιγουντ προσπαθεί, μα δεν κατορθώνει να κάνει συχνά με πετυχημένο τρόπο. Ταινίες με μια τόση γερή δόση φαντασίας που να είναι αρκετά wholesome για το νεανικό κοινό μα και αρκετά ενδιαφέρουσες για τους ενήλικες.

Γραμμένο από τον Ντέιμον Λίντελοφ (ναι, δεν κουραζόμαστε να το γράφουμε, της φήμης του «Lost») και με έναν από τα πιο λαμπρά παιδιά της Pixar στην σκηνοθεσία, το «Tomorrowland» κρατά ακόμη τα χαρτιά του μυστικά και μας αφήνει να ξέρουμε μόνο όσα είναι απαραίτητα για να το απολαύσουμε.

tomorrowland 607

Διαβάστε ακόμη: Μήπως τελικά το «Tomorrowland» τα σπάει;

Κι αυτά που ξέρουμε είναι πως ένα γεμάτο απορίες πανέξυπνο κορίτσι ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας μυστηριώδους πόλης κάπου στον χώρο και στον χρόνο και με την βοήθεια ενός παιδιού ιδιοφυΐα που έχει μεγαλώσει σε... Τζορτζ Κλούνεϊ δοκιμάζει να λύσει τον γρίφο της δημιουργίας και της ύπαρξης της «Tomorrowland».

Εχουμε ήδη δει τα τρέιλερ, αλλά δυο καινούρια βίντεο που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους, επικεντρώνουν τόσο στον βασικό χαρακτήρα της Κέισι που την υποδύεται η Μπριτ Ρόμπερτσον, όσο και σε αυτόν της Αθίνα της Ράφεϊ Κάσιντι, δίνοντάς μας νέα στοιχεία για το γοητευτικό μυστήριο του φιλμ.

Διαβάστε ακόμη: «Tomorrowland»: To μυστηριώδες κουτί των Μπραντ Μπερντ και Ντέιμον Λίντελοφ

Tomorrowland 607

Δείτε τα πιο κάτω, κρατώντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας, την σκέψη πως πιθανά spoilers μπορεί να κρύβονται μέσα τους...

Tags: Tomorrowland