Buzz

Το «The Last Stand» έχει αφίσα. Και επώνυμο. SCHWARZENEGGER.

στα 10

Κυκλοφόρησε πρόσφατα η πρώτη αφίσα – το πρώτο υλικό, για την ακρίβεια – της νέας ταινίας του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, στυλιστικά περιπετειώδης και ταιριαστά δυναμική!

Το «The Last Stand» έχει αφίσα. Και επώνυμο. SCHWARZENEGGER.

Συμμετέχει, φυσικά, στην έκρηξη τεστοστερόνης που λέγεται «The Expendables 2», αλλά αυτή εδώ είναι η δική του ταινία: φαίνεται και στην αφίσα, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και που γράφει το όνομά του οριακά μεγαλύτερο από τον τίτλο. SCHWARZENEGGER.

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ πρωταγωνιστεί στο «The Last Stand» του Νοτιο-Κορεάτη Κιμ Τζι-Γουν, στο ρόλο του Σερίφη Ρέι Οουενς που ξέρει πώς να πολεμά το έγκλημα!

Να τι μαθαίνουμε από την επίσημη σύνοψη: Ο Οουενς έχει εγκαταλείψει την Αστυνομία του Λος Αντζελες, μετά από μια αποτυχημένη επιχείρηση που άφησε τον ίδιο στιγματισμένο και τον συνεργάτη του ανάπηρο. Τώρα ο Σερίφης Οουενς έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να πολεμά την όποια, μικρή εγκληματικότητα γνωρίζει η ήσυχη, συνοριακή πόλη Σάμερτον Τζάνκσον. Τώρα, μετά τη θεαματική διαφυγή του από την πομπή ασφαλείας του FBI, ο πιο επικίνδυνος, κακόφημος, καταζητούμενος έμπορος ναρκωτικών στον κόσμο κατευθύνεται με ολοταχώς προς τα σύνορα, μέσα σ’ ένα ειδικά εξοπλισμένο αυτοκίνητο, με συνοδεία τους ένοπλους συμμορίτες του κι έναν όμηρο. Ο στόχος του είναι το Σάμερτον Τζάκσον, όπου όλες οι δυνάμεις ασφαλείας της Αμερικής θα συγκεντρωθούν για να εκμεταλλευτούν την τελευταία τους ευκαιρία να τον αναχαιτίσουν και να τον συλλάβουν, προτού περάσει τα σύνορα και χαθεί για πάντα. Ο Οουενς αρχικά δηλώνει απρόθυμος να συνεργαστεί, στη συνέχεια θεωρείται ανίκανος για μια τόσο σοβαρή επιχείρηση, αλλά τελικά αναλαμβάνει την ευθύνη μιας από τις πιο τολμηρές αναμετρήσεις στην ιστορία του κινηματογράφου!

Δίπλα στον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ πρωταγωνιστούν οι Τζένεσις Ροντρίγκεζ, Φόρεστ Γουίτακερ, Ροντρίγκο Σαντόρο, Τζόνι Νόξβιλ, Λουίς Γκουσμάν, Χάρι Ντιν Στάντον, Πίτερ Στορμάρε, Τζέιμι Αλεξάντερ, Τζον Πάτρικ Αμεντόρι και Εντουάρντο Νοριέγκα.

Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 18 Ιανουαρίου του 2013. Θαυμάστε την αφίσα παρακάτω...

laststandposter