Buzz

Το μυστικό του «Super 8»

στα 10

Με τις πρώτες κριτικές στην Αμερική να αποθεώνουν την ταινία του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς ως μια επιστροφή στο παλιό καλό σινεμά επιστημονικής φαντασίας, ένα μυστηριώδες site μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την αγωνία για το «Super 8».

Το μυστικό του «Super 8»

Ως «Μια επιστροφή στον εφηβικό κόσμο των θαυμάτων του Στίβεν Σπίλμπεργκ», περιγράφει ο Τοντ Μακ Κάρθι του «Ηollywood Reporter» το «Super 8», την ταινία του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς («Star Trek») σε παραγωγή του ίδιου του Σπίλμπεργκ, που μοιάζει να είναι η μεγάλη έκπληξη του φετινού καλοκαιριού.

Και ενώ η ανυπομονησία μεγαλώνει, ένα καινούριο site στο ιντερνετ μεγαλώνει το μυστήριο. Αν πατήσετε στο www.super8secret.com το μόνο που θα δείτε στην οθόνη σας είναι μια μαύρη σελίδα με τον τίτλο «Ποιο είναι το μυστικό του Super 8;» και δύο κουμπιά, ένα του facebook και ένα του twitter.

Το μυστικό αναμένεται να αποκαλυφθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου το μεσημέρι. Μέχρι τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαδώσετε τα νέα, να αποφύγετε να διαβάσετε οτιδήποτε γράφεται ήδη για το «Super 8» και να εύχεστε ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς να επιβεβαιώσει τον τίτλο του ως ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους δημιουργούς ενός Χόλιγουντ που δείχνει να έχει χάσει προ πολλού την ευαισθησία του.