Buzz

Πετάει ο ελέφαντας; Τρέιλερ για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

στα 10

Το live action ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney έχει το πρώτο του teaser trailer.

Πετάει ο ελέφαντας; Τρέιλερ για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

Εχουμε ακόμα (πολλές) αμφιβολίες για το κατά πόσο κάτι τέτοιο ήταν πραγματικά απαραίτητο, όμως το επόμενο πρότζεκτ στην ατέλειωτη σειρά από τα live action ριμέικ που ετοιμάζει η Disney στις κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων της είναι γεγονός και έχει το πρώτο του τρέιλερ.

Μιλάμε φυσικά για το «Dumbo», το ριμέικ του Τιμ Μπάρτον στην πολυαγαπημένη animation ταινία του 1941, με ήρωα το αξιολάτρευτο ελεφαντάκι με τα τεράστια αυτιά, που μεγαλώνει σε ένα τσίρκο και αποφασίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά να ανοίξει τα φτερά του.

Ενας αξέχαστος ύμνος στη διαφορετικότητα, το πρωτότυπο φιλμ είναι μια από τις ωραιότερες ταινίες στην ιστορία της Disney, με μια γοητεία και μια τρυφερότητα που αμφιβάλλουμε αν θα μπορέσουν να μετουσιωθούν μέσα από ειδικά εφέ. Οπως και να ‘χει, ο Μπάρτον μοιάζει να έχει πια αφήσει για τα καλά πίσω του τον παλιό καλό σκοτεινό εαυτό του και να έχει αφοσιωθεί σε ταινίες για όλη την οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα έμοιαζαν οι κλασικές ταινίες της Disney αν τις έκανε ο Τιμ Μπάρτον;

Dumbo 607

Η υπόθεση της ταινίας του Μπάρτον έχει ως βασικό ήρωα τον Χολτ Φάριερ, έναν πάλαι ποτέ σταρ του τσίρκου ο οποίος επιστρέφει από τον πόλεμο και βρίσκει τη ζωή του να έχει ανατραπεί. Ο ιδιοκτήτης ενός τσίρκου τού αναθέτει τη φροντίδα ενός νεογέννητου ελέφαντα του οποίου τα τεράστια αυτιά τον έχουν κάνει περίγελο σε μια επιχείρηση που ήδη αγωνίζεται να επιβιώσει. Οταν όμως τα παιδιά του Χολτ ανακαλύπτουν ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάει, ένας επίμονος επιχειρηματίας και μια ακροβάτιδα αποφασίζουν να μετατρέψουν σε σταρ το αλλόκοτο παχύδερμο.

Στο νέο «Dumbo», δίπλα στην αναμενόμενα υπερβολική δόση ψηφιακών εφέ, πρωταγωνιστούν οι Εύα Γκριν, Κόλιν Φάρελ, Ντάνι ΝτεΒίτο, Μάικλ Κίτον και Αλαν Αρκιν.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2019. Προς το παρόν, δείτε παρακάτω την πρώτη αφίσα και το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησαν μόλις, κι ας ελπίσουμε ότι ο Μπάρτον θα καταφέρει να διατηρήσει έστω και λίγη από τη μαγεία και τη συγκίνηση της πρωτότυπης ταινίας.


Διαβάστε ακόμη

Dumbo 607