Buzz

Το τρέιλερ του «Three Identical Strangers» αποκαλύπτει ένα από τα πιο συναρπαστικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς

στα 10

Η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία στο φιλμ του Τιμ Γουάρντλ που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς.

Το τρέιλερ του «Three Identical Strangers» αποκαλύπτει ένα από τα πιο συναρπαστικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς

Επιβεβαιώνοντας την ιδέα που κρύβεται πίσω από μερικά από τα πιο συναρπαστικά ντοκιμαντέρ, ότι η πραγματικότητα ξεπερνά συχνά και την πιο τρελή φαντασία, το «Three Identical Strangers» ξετυλίγει τη μυστηριώδη όσο και εξωφρενική ιστορία τριών άγνωστων μεταξύ τους νεαρών ανδρών που ενήλικοι πλέον ανακάλυψαν ότι είναι τρίδυμα αδέλφια που χωρίστηκαν στη γέννα.

Υιοθετημένοι και μεγαλωμένοι από διαφορετικές οικογένειες, οι τρεις τους ανακάλυψαν σχεδόν τυχαία τη σχέση τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80, καταφέρνοντας να επανασυνδεθούν 19 ολόκληρα χρόνια μετά τη γέννησή τους!

Διαβάστε ακόμη: «Psychomagic, an Art that Heals»: H επόμενη ταινία του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι θα είναι ένα «θεραπευτικό ντοκιμαντέρ»

Three Identical Strangers 607

Η ταινία καταγράφει το χρονικό της απίστευτης περιπέτειάς τους και το πώς τρία πανομοιότυπα αδέλφια κατέληξαν τόσο διαφορετικά εξαιτίας της ξεχωριστής ανατροφής τους, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα στην πορεία μια σειρά από σοκαριστικές ανατροπές για να καταλήξει στο μυστικό που υπήρξε υπεύθυνο για τον χωρισμό τους.

Το ντοκιμαντέρ του Τιμ Γουάρντλ έκανε αίσθηση στο Φεστιβάλ του Σάντανς όπου πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην αρχή της χρονιάς (αποσπώντας μάλιστα το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής) και ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αμερικανικές αίθουσες στις 29 Ιουνίου.

Με μια τόσο αλλόκοτη υπόθεση, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν η ιστορία πάρει σύντομα το δρόμο και για μια ταινία μυθοπλασίας οσκαρικών προδιαγραφών. Προς το παρόν δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Three Identical Strangers poster 607