Buzz

Thor, πιάσε το σφυρί σου και πες μας...

στα 10

Κυκλοφόρησε η πρώτη αφίσα για το «Thor 2: The Dark World», τη συνέχεια των περιπετειών του υπερήρωα της Marvel που επιστρέφει για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην μετά «Avengers» εποχή...

Thor, πιάσε το σφυρί σου και πες μας...

Τοποθετημένο χρονικά ένα χρόνο μετά τα γεγονότα των «Avengers», το «The Dark World» αφηγείται τη μάχη του Thor να σώσει τα Εννιά Βασίλει από έναν μυστηριώδη εχθρό πιο αρχαίο και από το ίδιο το σύμπαν, καθώς ο Μάλεκιθ οδηγεί την πρωτόγονη φυλή του σε μια επανάσταση ικανή να βυθίσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Στο πλευρό του θα βρεθεί η μοναδική του αγαπη, Τζέιν Φόστερ, αλλά κάπου γύρω βρίσκεται και ο αδερφός του, Λόκι...

Εντάξει, ο Κένεθ Μπράνα μας παρέδωσε τον σαιξπηρικών αναφορών του «Τhor» (διαβάστε περισσότερα εδώ), τοποθετώντας τον οριστικά και αμετάκλητα στο κινηματογραφικό σύμπαν, πριν αυτός διαπρέψει στους «Avengers» του Τζος Γουίντον (διαβάστε περισσότερα εδώ) και συνεχίσει τη ζωή του στη μεγάλη οθόνη με τις δικές του περιπέτειες.

Στο «The Dark World» τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Αλαν Τέιλορ (στο σινεμά γνωστός από το «Palookaville» και το «The Emperor’s New Clothes», αλλά επίσης σκηνοθέτης επεισοδίων στα τηλεοπτικά «Game of Thrones», «Mad Men», «Sopranos» και «Sex and the City»), ενώ επιστρέφουν εκτός από τον Κρις Χέμσγουορθ στο ρόλο του «Τhor», η Νάταλι Πόρτμαν (στο ρόλο της Τζέιν Φόστερ), ο συγκλονιστικό Τομ Χίντλεστον στο ρόλο του Λόκι, ενώ η μεγάλη νέα προσθήκη στο καστ είναι ο Κρίστοφερ Εκλεστον στο ρόλο του «κακού» Μάλεκιθ.

Το «Τhor: The Dark World» θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2013 και η πρώτη αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε αποκαλύπτει απλά τα βασικά. Δηλαδή έναν Κρις Χέμσγουορθ έτοιμο για όλα (όσο το σφυρί του, φυσικά, υπακούει στις εντολές του...)

2

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Κρις Χέμσγουορθ στο Flix.