Buzz

Τηλεοπτικός «Πόλεμος των Αστρων». Not!

στα 10

Διαψεύδονται και επίσημα οι φήμες που θέλουν τον Τζορτζ Λούκας να έχει γυρίσει ήδη 50 επεισόδια του τηλεοπτικού «Πολέμου των Αστρων» και περιμένει τις εξελίξεις της τεχνολογίας για να τα ολοκληρώσει.

Τηλεοπτικός «Πόλεμος των Αστρων». Not!

Σε ένα κόσμο όπου ακόμη και ο Τέρενς Μάλικ δεν μπορεί να κρύψει λεπτομέρειες από τα γυρίσματα των ταινιών του, πως θα ήταν δυνατόν ο Τζορτζ Λούκας να έχει γυρίσει ήδη 50 επεισόδια μιας τηλεοπτικής σειράς για τον «Πόλεμο των Αστρων» και κανείς να μην έχει πάρει χαμπάρι;

Οι φήμες προέκυψαν μάλλον από μια παρεξήγηση, η οποία ξεδιαλύθηκε μετά από επίσημη δήλωση του εκπροσώπου της Lucasfilm ο οποίος αποκάλυψε πως ο Λούκας έχει ήδη 50 ολοκληρωμένα σενάρια για μια τηλεοπτική σειρά αλλά περιμένει «μια διαφορετικού τύπου τεχνολογία ώστε να μπορεί να ξεκινήσει γυρίσματα με τον πιο οικονομικό τρόπο».

Εν τω μεταξύ, απομυζόντας πλέον μέχρι και την τελευταία λάμψη των φωτόσπαθων του «Πολέμου των Αστρων», ο Λούκας ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα τις επίσημες κυκλοφορίες των ταινιών της σειράς σε Βlu - Ray που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου σε δύο μορφές: ένα box set και των έξι ταινιών ή ξεχωριστά τις δύο τριλογίες.

Μην ενθουσιάζεστε. Αν και το box set των εννέα δίσκων περιέχει 40 περίπου ώρες έξτρα υλικού, τα περισσότερα από αυτά υπάρχουν ήδη στις (άπειρες) προηγούμενες εκδόσεις των ταινιών. Ο μοναδικός λόγος για να το αποκτήσει κανείς είναι οι κομμένες, εναλλακτικές και επιμηκυμένες σκηνές της αυθεντικής πρώτης τριλογίας, οι οποίες παρουσιάζονται εδώ για πρώτη φορά. Η εναλλακτική αρχή της «Επιστροφής των Τζεντάι» και πέντε λεπτά στην αρχή του «Α Νew Hope» μοιάζουν ήδη με ικανή δικαιολογία για να πληρώσετε - για ακόμη μια φορά - το όραμα ζωής του Τζορτζ Λούκας.