Buzz

Υπάρχει κάτι σατανικό στο δάσος. Τρέιλερ για το «The Witch»

στα 10

Κατατρόμαξε όλους όσους το είδαν στο Sundance. Κι έφυγε με βραβείο. Και το τρέιλερ του θα σας φέρει ανατριχίλες.

Υπάρχει κάτι σατανικό στο δάσος. Τρέιλερ για το «The Witch»

Η πρώτη μεγάλου μήκους του Ρόμπερτ Εγκερς, μπορεί να έφτασε στο φεστιβάλ του Sundance τον περασμένο Ιανουάριο δίχως τυμπανοκρουσίες, αλλά μετά την πρώτη προβολή της κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλά γι αυτή.

Μια ιστορία «δαιμονισμού» στα δάση της Νέας Αγγλίας σε μια μικρή κοινότητας πιστων πίσω στο 1630, το φιλμ του Εγκερς κέρδισε συγκρίσεις με το σινεμά του Ντέιβιντ Λιντς, του Κιούμπρικ και του Ταρκόφσκι κι έκανε τους θεατές να τρομάξουν αληθινά.

the witch 607

Ο σκηνοθέτης του «The Witch» έφυγε από το φεστιβάλ με ένα βραβείο γαι τη δουλειά του και η ταινία έκανε τόση αίσθηση όση είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια μια άλλη ταινία τρόμου που άκουγε στον τίτλο «The Blair Witch Project».

Tώρα με το φιλμ να ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αμερικάνικες αίθουσες, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ. Που θα σας κάνει να ανυπομονείτε να τρομάξετε...

the witch 607


Δείτε πιο κάτω, το δεύτερο, ακόμη πιο τρομακτικό τρέιλερ


* Δείτε ακόμη:*

Τρεις άνθρωποι μόνοι, μετά το τέλος του κόσμου. Τρέιλερ για το «Ζ for Zachariah»«Mistress America». O Νόα Μπόμπακ συναντά ξανά τη Γκρέτα Γκέργουικ στην Times SquareIn Short: H Ρόουζ ΜακΓκόουαν μας συστήνει τη «Dawn» στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο