Buzz

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα μεταφέρει το «The Mother Code» στη μεγάλη οθόνη

στα 10

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της βιοχημικού Kάρολ Στίβερς.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα μεταφέρει το «The Mother Code» στη μεγάλη οθόνη

Η στούντιο του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Amblin Entertainment, φαίνεται πως έχει βρίσκεται σε παραγωγικό οίστρο. Εχοντας ήδη αρκετές ταινίες που βρίσκονται ήδη στην παραγωγή, το στούντιο απέκτησε τα δικαιώματα να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο «The Mother Code» της βιοχημικού της Silicon Valley Kάρολ Στίβερς, το οποίο μιλάει για την ιστορία ενός παιδιού το οποίο μεγάλωσε από μια οικογένεια ρομπότ και τώρα πρέπει να παλέψει για τα σώσει όταν η κυβέρνηση αποφασίζει να καταστρέψει όλες τις μηχανές.

Διαβάστε ακόμα: «West Side Story»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ βρήκε τη «Μαρία» του στο πρόσωπο μιας 17χρονης (και το χρωστά στη Lady Gaga!)

steven spielberg 607

Το σενάριο θα είναι της Εϊμι Λούις Τζόνσον, παραγωγού της σειράς «Nightflyers», και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για το καστ ή αν ο Σπίλμπεργκ θα αναλάβει την σκηνοθεσία ή θα την δώσει σε κάποιον άλλον, αν και ο ίδιος είναι αρκετά απασχολημένος αυτό τον καιρό με το ριμέικ του «West Side Story».

Ολα αυτά τα θέματα με τα οποία ασχολείται η ταινία όπως ήρωες παιδιά, σατανικές κυβερνήσεις, οικογένεια, είναι από αυτά που καταπιάνεται ο Σπίλμπεργκ στις ταινίες του, καθώς θυμίζει αρκετά κάτι από το «A.I. Artificial Inteligence». Για την ώρα όμως το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναμένουμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: