Buzz

The Hobbit: ένα νέο πανοραμικό πόστερ αποκαλύπτει 10 σκηνές της ταινίας!

στα 10

Η Warner Bros σε συνεργασία με το EW προσφέρουν στους φανατικούς που ανυπομονούν για την επιστροφή τους στην Μέση Γη, ένα πανοραμικό banner που αποκαλύπτει 10 σκηνές από το «The Hobbit». Δείτε το στο Flix!

The Hobbit: ένα νέο πανοραμικό πόστερ αποκαλύπτει 10 σκηνές της ταινίας!

Το πρώτο μέρος της επικής επιστροφής του Πίτερ Τζάκσον στην Μέση Γη, το «The Hobbit: An Unexpected Journey», θα έχει την τιμητική του στο φεστιβάλ της Comic Con. Σήμερα, ο σκηνοθέτης, σε συνεργασία με το στούντιο της Warner Bros, έδωσε άλλο ένα μικρό δώρο στους φανατικούς θαυμαστές του: ένα scroll-poster (δείτε το στο gallery σε 4 μέρη) που αποκαλύπτει τον μαγικό σύμπαν που έπλασε από την αρχή για να διηγηθεί το prequel της ιστορίας του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Το πανοραμικό αυτό banner αποκαλύπτει 10 σκηνές της ταινίας και αποτυπώνει τον Μάρτιν Φρίμαν ως «Μπίλμπο Μάγκινς», τον Ιαν ΜακΚέλεν στην επιστροφή του ως «Γκάνταλφ», τον Ρίτσαρντ Αρμιταζ ως «Θόριν Οκενσιλντ», τον Τζεντ Μπρόφι ως «Νόρι», τον Τζέιμς Νεσμπιτ ως «Μποφούρ» και πολλούς ακόμα από τους πολυπληθείς χαρακτήρες.

Στο πόστερ παίρνουμε μία μικρή γεύση και από τον χαρακτήρα του «Μπεορν» ενός ξυλοκόπου, ο οποίος έχει την μαγική ικανότητα να μεταμορφώνεται σε αρκούδα.

Μετά από 266 μέρες, οι δύο «The Hobbit» ταινίες ολοκλήρωσαν τα γυρίσματά τους την προηγούμενη Παρασκευή (όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», έτσι κι εδώ τα γυρίσματα και των δύο ταινιών έγιναν ταυτόχρονα), όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Πίτερ Τζάκσον στο προσωπικό του blog-ημερολόγιο.

Ο σκηνοθέτης αναμένεται να παραβρεθεί στο φεστιβάλ της Comic Con και να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

To πρώτο μέρος «The Hobbit: An Unexpected Journey» (3D) κάνει πρεμιέρα αρχικά στην Νέα Ζηλανδία τον Νοέμβριο, και μετά στις 14 Δεκεμβρίου στην Αμερική.

Διαβάστε τα πάντα για το «The Hobbit» και δείτε τα making of videos από τα γυρίσματα εδώ.